Despre tot ce-i fin și fain

5 inovații de beauty pe bază de pudră de perlă roz

By 19 noiembrie, 2016Lifestyle
read time 1 min
 
19 noiembrie, 2016

5 inovații de beauty pe bază de pudră de perlă roz

Unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice – ByTerry, creat de franțuzoaica Terry de Gunzburg – a lansat o mini-colecție specială de Crăciun, bazată pe pudra de perlă roz. Ce aduce nou și de ce merită să o încerci?

by

Cunoașteți deja pasiunea mea pentru produsele ByTerry și admirația sinceră pe care i-o port creatoarei lor, fascinanta Terry de Gunzburg, femeia care a dat industriei beauty câteva invenții extraordinare. Am scris în vară despre rujul-gadget Rouge Expert, pentru care n-ai nevoie de oglindă (puteți citi review-ul AICI), iar povestea completă a lui Terry, supranumită ,,Steve Jobs a cosmeticelor”, am scris-o AICI.

 

Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut mereu la Terry este că nu scoate produse pe bandă rulantă. Noutățile ei nu-mi lasă niciodată senzația că încearcă din răsputeri să-mi vândă ceva doar pentru că a venit alt anotimp și s-a lansat o nouă colecție, ci au de fiecare dată ceva ingenios și util. De aceea am și ales să scriu despre două lansări foarte frumoase din gama ei.

 

Prima este mini-colecția de Crăciun denumită ,,Impearlious”, al cărei ingredient principal este… pudra de perlă roz. A doua lansare este versiunea colorată a produsului bestseller al casei, crema de buze ,,Baume de Rose”, bazată pe extract de trandafir, ca majoritatea creațiilor lui Terry.

 

Le-am testat pe amândouă în concept-store-ul Madison Absolute Beauty cu două săptămâni în urmă, dar am ales să scriu abia acum despre ele dintr-un motiv foarte simplu: oricât am fi de organizați, puțini dintre noi reușim să ne mobilizăm pentru cumpărăturile de Crăciun înainte de finele lui noiembrie.

 

În teorie sună minunat să ne facem iarna car și vara sanie, dar, din experiența proprie, cam toate ideile de cadou pe care le-am citit prin septembrie sau octombrie mi s-au cam șters din minte. Așadar, am preferat să aștept și să vin cu câteva sugestii utile mai aproape de momentul în care veți începe efectiv să căutați cadouri. Și cred că momentul cel mai bun este ACUM.

Am testat produsele și le-aș fi luat pe toate acasă, chiar dacă știți bine că nu sunt o împătimită a cosmeticelor și am un necessaire mai degrabă minimalist.

Iată ce mi-a plăcut în mod deosebit din colecția de Crăciun, ,,Impearlious”, cu pudră de perlă roz:

img_3947

 

Crema de față ,,Elixir de Perle”

Infuzată cu pudră de perle de apă dulce și pigmenți care reflectă lumina, are o textură foarte fină și dă tenului acel tip de strălucire tip ,,ten de piersică”. În general sunt adepta texturilor mate, dar luminozitatea pe care o dă ,,Impearlious – Elixir de perle” m-a impresionat, la fel și faptul că intră foarte ușor în piele. Aș folosi-o ca bază de machiaj, completând doar cu puțină pudră și un ruj.

impearlious-2016-packshot-elixir-de-perle-bd-web

 

Pudra iluminatoare

Sunt mare fană a pudrelor, recunosc, iar acest iluminator completează foarte frumos un machiaj natural. Textura este îmbogățită cu pigmenți minerali care reflectă lumina și cu microsfere care redefinesc și sculptează trăsăturile, mulându-se perfect pe trendul actual de ,,strobbing”, care presupune iluminarea trăsăturilor.

 

După trendul destul de complicat de pus în practică numit ,,contouring”, unde era vorba de conturarea feței prin umbre plasate în punctele potrivite, acum e vorba de lumină, multă lumină!

img_3948

 
impearlious-2016-packshot-voile-de-perle-bd-web

 

Produsul meu preferat: ediția specială de Crăciun ,,Baume de Rose”

Produsul-cult ByTerry, ,,Baume de Rose” – o cremă de buze cu ceară de trandafir, unt de shea, ceramide și vitamina E – este disponibil într-o ediție specială de sărbători, ambalată absolut superb (într-o cutie cu trandafiri uscați, perfect conservați) și într-un gramaj mai mare decât de obicei. Din toată colecția de Crăciun, mi se pare cadoul ideal.

impearlious-2016-packshot-baume-de-rose-deluxe-bd-web

 

Dacă tot am pomenit de ,,Baume de Rose”, mi-a plăcut mult ideea gamei îmbogățite cu pigmenți – ,,Baume de Rose Nutri-Couleur” – iar nuanța mea preferată se numește Cherry Bomb. Hidratează buzele extraordinar de bine și are cea mai fină și delicioasă nuanță de roșu, care persistă suficient de mult timp încât să nu mai am nevoie de ruj pe timpul iernii.

img_3818

 
baume-de-rose-nutri-couleur-packshot-n3-cherry-bomb-hd

 

Aceasta a fost alegerea mea fiindcă sunt într-o perioadă în care iubesc rujul roșu, dar există încă cinci variante de culoare, de la roz pal până la vișiniu. Pentru că tot e iarnă și aveți nevoie de un produs hidratant pentru buze, ,,Baume de Rose Nutri-Couleur” va înlocui cu succes atât rujul cât și strugurelul. Eu una nu mai plec de acasă fără el.

baume-de-rose-nutri-couleur-gamme-hd

 

Și… ceva de pus în brad: ,,Baume de Rose Charm Jewel”

impearlious-2016-packshot-baume-de-rose-bd-web

 

Terry s-a gândit la o variantă și pentru iubitorii de ,,Baume de Rose” care vor doar hidratare și extra-strălucire, fără nicio altă culoare. Această cutiuță adorabilă este ,,Baume de Rose” în versiunea la tub, ambalată într-un mod jucăuș pentru a fi agățată în brad, ca un cadou și cu extract de pudră de perlă roz, pentru strălucire.

Produsele ByTerry se găsesc doar la Madison Absolute Beauty, pe Calea Dorobanților nr.152, sau AICI.