Despre tot ce-i fin și fain

Club Med: cum e să fii turistul care inaugurează un nou resort în Alpi

By 13 martie, 2017Happenings
read time 2 min
 
13 martie, 2017

Club Med: cum e să fii turistul care inaugurează un nou resort în Alpi

Noul resort Club Med, Grand Massif Samoëns Morillon, se află la 1600 de metri înălțime, cu vedere 360 de grade asupra Alpilor Francezi. Pentru că oamenii precauți își fac iarna car și vara sanie, hotelul are o ofertă specială săptămâna aceasta, pentru cei care-și rezervă un sejur pentru decembrie 2017.

by

Când am fost în resortul Club Med din Maldive, iarna trecută, Grand Massif Samoëns Morillon era proiectul flagship pe 2017 despre care vorbeau cu entuziasm oficialii Club Med. Pe atunci era doar o fotografie, acum e o realitate efectivă, cu imagini și randări concrete, iar în decembrie 2017 se deschide oficial pentru primii turiști.

 

Nu știu alții cum sunt, dar mie-mi place mult ideea de a fi prima care stă într-o cameră, care doarme în niște bumbacuri, prima care se bucură de ceea ce au gândit arhitecții și designerii locului. E una dintre experiențele care merită avute într-o viață. De aceea, când am primit știrea de la Club Med România că există o ofertă specială timp de trei zile (14-16 martie), cu discounturi de până la 20%, m-am gândit că merită dată mai departe.

gmac_a117_017

 

În portofoliul Club Med, noul resort este catalogat ca fiind de „4 tridente”, echivalentul a patru stele, tridentul fiind simbolul oficial al Club Med.

 

Filozofia brandului este una specială, ușor cinematografică, și am povestit mai multe despre ceea ce e special la Club Med după prima mea experiență de anul trecut. Mi-a plăcut foarte mult spiritul lor și atmosfera jovială și caldă.

4

 

Resortul va fi all-inclusive, cu 420 de camere și o abordare eminamente family-friendly. Este gândit pentru familiile cu copii, care au nevoie de activități potrivite tuturor grupelor de vârstă. Pentru cei mici au fost gândite cluburi de artă, cursuri de ski și snowboard, escaladă, mini-academie de muzică și un restaurant specializat în meniuri pentru părinții însoțiți de copii.

3

 

Grand Massif Samoëns Morillon este un resort de tipul ski-in/ski-out, în sensul că, odată îmbrăcat în costumul de ski și ieșit pe ușa camerei speciale în care hotelul ține echipamentele, ai acces direct către pârtiile din zonă. Nu e nevoie să iei mașina, să cauți un anumit autobuz sau să faci vreun efort suplimentar.

 

Toți clienții resortului vor avea un lift pass pentru două domenii schiabile din Haute-Savoie – Massif și Flaine – atât potrivite pentru începători, cât și pentru schiorii experimentați. În apropiere există un total de 265 de kilometri de pârtii de schi, dintre care 20 verzi, 64 albastre, 50 roșii și 14 negre.

gmac_a117_018

 

Situat la 1 oră și un sfert distanță de aeroportul din Geneva și similar de orașul francez Annecy, resortul are și un spa cu produse Carita.

gmac_a117_008

 
http-ns-clubmed-com-ipm-2015-gmac_hiver-fiche_village-multimedia-photo-100_vmoc_a212_155

 
gmac_a117_015

 
gmac_a117_013

 

Există și un „Gourmet Lounge” pentru experiențe de fine-dining, creat de Edouard Loubet, chef francez cu 2 stele Michelin. Salonul gurmanzilor este disponibil pentru toate mesele zilei, de la mic-dejun până la cine foarte târzii.

2

 

Iată și un scurt video despre ceea ce vă așteaptă la noul resort Club Med:

Toate detaliile legate de ofertele speciale le găsiți direct la Club Med România sau pe pagina lor oficială de Facebook.

Fotografii și randări: Club Med