Despre tot ce-i fin și fain

Începe 2018 cu bine: câștigă o excursie de 2 persoane în Germania!

By 28 decembrie, 2017Chronicles
read time 5 min
 
28 decembrie, 2017

Începe 2018 cu bine: câștigă o excursie de 2 persoane în Germania!

Cel mai valoros cadou pe care ni-l face finalul de an este… un nou început. Psihologic și practic, de la 1 ianuarie avem șansa unui „restart”, indiferent de punctul în care ne aflăm. Să începi anul sub semnul norocului, câștigând o călătorie la Frankfurt, e un început și mai bun. Tot ce trebuie să faci e să răspunzi la 5 întrebări, care nu-ți iau mai mult de 2 minute.

by

Prima dată când am câștigat un concurs, se întâmpla cu câteva săptămâni înainte de Revelion, în anul 2004 spre 2005. Aveam inima frântă recent, nicio perspectivă de a petrece Revelionul altfel decât acasă în fața televizorului și mai aveam și frageda vârstă de 20 de ani, când o asemenea perspectivă reprezenta o catastrofă emoțională de prim rang.

 

Exact în acea perioadă, din plictiseală sau vreun alt sentiment conex pe care l-am uitat complet între timp, am trimis pentru prima oară un talon la un concurs. Un talon fizic, pe atunci încă se întâmplau prin poștă asemenea tărășenii, decupat din revista Beau-Monde. Într-o doară. M-au sunat fix în ultima săptămână din an, să mă anunțe că sunt fericita câștigătoare a unui Revelion la Marriott, pentru două persoane, în restaurantul Champions. Urma să cânte Pepe, care atunci era pe mare val, iar prezentatoare erau Jojo și Ioana Moldovan. Aveam și cameră „complimentary” pentru noaptea respectivă, așa că am luat-o de-o aripă pe prietena mea, Liliana, și ne-am dus. Amândouă single, amândouă ușor suferinde emoțional.

 

Acea petrecere rămâne, până în zilele noastre, unul dintre cele mai reușite revelioane din viața mea. Am dansat, am râs noi de noi, am glumit pe seama tuturor lucrurilor care ni se întâmplaseră în 2004, ne-am făcut planuri, ne-am făcut poze cu Pepe și Oana Zăvoranu (nu glumesc, le am și acum pe undeva) a fost o intrare în scenă a lui 2005 cum nu se poate mai reușită. Și, ce să vezi, s-a dovedit a fi chiar unul dintre cei mai buni ani din viața mea.

 

Am amintit de acest episod fiindcă se întâmpla tot în această perioadă și fiindcă eu sunt prototipul omului care n-are baftă la concursuri. Și totuși, atunci când a trebuit, norocul mi-a surâs! Aveam nevoie de acea petrecere, în acel moment, și norocul și-a zis probabil: „Hai, să înceapă și fata asta anul cu bine, că are mare nevoie!”.

 

Tocmai de asta, vreau să vă povestesc și chiar să vă bat la cap cu un alt concurs care se desfășoară acum și care ar putea să fie exact ceea ce vă trebuie la început de 2018.

 

Pana pe 21 ianuarie 2018, Organizația Germană pentru Turism (cu care eu am avut un proiect foarte frumos în mai 2017) si Lufthansa derulează un concurs prin care călătorii să se familiarizeze mai bine cu Germania ca destinație de vacanță. Totul pornește de la sloganul lor: Germany Simply Inspiring.

 

Nu vă costă nimic, în afară de 2-3 minute din timpul vostru, cât să răspundeți la 5 întrebări despre Germania. La final, după introducerea datelor, veți fi înscriși pentru premiul cel mare: un city-break la Frankfurt, pentru 2 persoane, 3 zile, cu transport și cazare asigurate.

 

Eu iubesc Germania și cochetăria orașelor ei, ca dovadă am cam bătut-o cu piciorul în viața asta: puține orașe mi-au rămas nevizitate și nebifate de pe listă. Am și scris despre ea de multe ori, tocmai fiindcă e un loc care mă încarcă de fiecare dată cu energie bună. Și, nu doar pentru că iubesc Germania, ci și pentru că știu ce pot face 2-3 zile care te scot din ritmul tău normal de viață, fix la momentul potrivit, vă îndemn să vă înscrieți la concurs.

 

Nu uitați de mine cu Revelionul meu câștigat la ruleta sorții: o călătorie ar putea fi și pentru voi un super-debut pentru 2018. Între timp nici nu mai e nevoie să completați și să trimiteți vreun talon, ca mine. Dați câteva clicuri pe site-ul concursului și gata înscrierea!

 

Ce trebuie să faceți?

Intrați pe pagina concursului și răspundeți corect la cele 5 întrebări. Dacă nu știți răspunsul, există un buton roșu cu „Dacă nu știi răspunsul, clic aici și vei afla”, în scop ajutător.

 

Completați, la final, datele personale și trimiteți formularul:

 

Organizația Germană pentru Turism este o instituție de stat ce promovează Germania ca destinație turistică și are peste 30 de reprezentanțe în diferite țări. Reprezentanța din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 țări, inclusiv în România. V-am mai povestit despre ei anul acesta, când am scris despre berăria făcută de Hundertwasser, despre Wallhala și despre Bavaria ascunsă.

 

Fotografii: Deutsche Zentrale für Tourismus e.V

7 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.