Despre tot ce-i fin și fain

Noul serum hidratant LaMer e despre rezultate concrete

By 9 februarie, 2017Lifestyle
read time 2 min
 
9 februarie, 2017

Noul serum hidratant LaMer e despre rezultate concrete

Se lansează mereu noi branduri de îngrijire a tenului, dar puține livrează rezultate vizibile. Din 2008 sunt fidelă LaMer, iar noile lor lansări, precum Revitalizing Hydrating Serum, mă entuziasmează mereu. De ce? Pentru că înțeleg cum și de ce funcționează produsul, dincolo de marketing.

by

Am spus mereu că lista mea de produse preferate este scurtă și constantă. Pe ea se regăsesc doar câteva nume, alese nu din considerente de brand, ci de rezultate. Sunt o fire pragmatică: văd rezultate, revin. Nu văd… următorul!

 

Am încercat LaMer în 2007, când tenul meu mixt, destul de sensibil și capricios, nu se mai lăsa îmblânzit de nicio cremă. Ori erau prea grase, ori erau insuficient hidratante, ori îmi lăsau o peliculă neplăcută pe ten, ori, ori, ori… O cosmeticiană pricepută mi-a recomandat LaMer, de care până atunci nu auzisem. Inventată de un inginer aerospațial, Max Huber, LaMer se născuse din nevoia creatorului de a-și vindeca propriile arsuri.

 

Pentru că tot plecam peste câteva luni la masterat, prima achiziție făcută în calitate de masterandă a fost un borcănel de ,,Crème de la Mer”. Recunosc, n-a fost ieftin, dar mi-a ajuns pentru următorul an, cu folosire zilnică, iar tenul meu s-a schimbat pe zi ce trecea. Sunt puține branduri despre care poți spune asta: tenul meu s-a îmbunătățit de la zi la zi. Le număr pe degetele de la o singură mână pe cele cu care eu am avut o astfel de experiență.

senatus_hhe1t8_displayfb2

 

Ce are LaMer și n-au alte produse?

Rezultatele sunt evidente pentru cine folosește LaMer, dar de unde vine această eficiență? Încercând să-și vindece arsurile profunde de pe toată suprafața feței (rezultate în urma unui accident de laborator), Max Huber a descoperit că un mix de ierburi de mare, lăsate în bio-fermentație timp de câteva luni, devin un catalizator puternic de regenerare a pielii. După multe teste, a numit ingredientul secret ,,Miracle Broth”, el fiind ceea ce stă la baza tuturor produselor LaMer.

Ce aduce noul produs proaspăt-lansat?

la-mer-revitalizing-serum

 

Când nivelul de hidratare a pielii este scăzut, tenul își pierde din strălucire. Fondul de ten nu se mai așază, pielea pare ternă, iar aspectul general este de chip obosit. Noul serum La Mer – Revitalizing Hydrating Serum – este foarte lejer și este gândit să hidrateze de la prima aplicare. Ridurile fine se netezesc ca urmare a hidratării mai eficiente, iar pielea e foarte catifelată.

 

Sunt suficiente două-trei picături pentru toată fața, ceea ce înseamnă că o sticlă ține foarte mult, și poate fi aplicat fie înainte de cremă, fie – așa cum îmi place mie să-l folosesc uneori – de sine-stătător. Serumurile se folosesc de regulă pentru a reface structura pielii („stresată” de poluare, machiaj și alergenii de mediu), a crește hidratarea și a face crema de după să pătrundă și mai bine în piele. Totuși, în serile când simt nevoia de ceva lejer, folosesc doar serum și atât.

La evenimentul de lansare LaMer. De la stânga: Mara Coman (Marie Claire România), Diana Cosmin (subsemnata), Tatiana Ernuțeanu (The Grand Magazine) și Adina Necula (LadyLike)

la-mer-18

 

În România, produsele LaMer se găsesc în exclusivitate în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City.

Foto: LaMer

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK



8 Comments