Despre tot ce-i fin și fain

3 idei deștepte și un produs ingenios de la Chanel

By 23 aprilie, 2017Lifestyle
read time 2 min
Foto: Mario Testino
 
23 aprilie, 2017

3 idei deștepte și un produs ingenios de la Chanel

Vara aceasta Chanel are o mulțime de produse de machiaj care să ne facă viața mai simplă și mai strălucitoare. Am ales gloss-ul Rouge Coco, dar și câteva sfaturi și idei de la creatoarea lui, Lucia Pica.

by

Cred că am scris deja de zeci de ori despre cât de puțin mă machiez și cât de puține produse folosesc, așa că n-o mai repet. Nu-mi fac un titlu de glorie din minimalismul machiajului – produsele de beauty mi se par unele dintre cele mai deștepte găselnițe din lume – dar sunt acel gen de persoană care vrea să-și eficientizeze ritualurile zilnice.

 

Zece produse potrivite nevoilor tenului meu sunt ideea mea de fericire zilnică. Un coș plin cu cosmetice și produse de machiaj mi-ar provoca probabil un atac de panică.

 

Cum spunea domnișoara Chanel:

screen-shot-2017-02-17-at-12-25-45

 

Prin urmare, am învățat să-mi selectez drastic arsenalul de make-up, să testez suficiente branduri cât să văd care mi se potrivesc și, odată găsite, să mă țin de ele. Lansările Chanel, care au doza perfectă de strălucire și chic franțuzesc, mă fac mereu să mai descopăr ceva ce aș vrea să încerc.

 

Primăvara asta am încercat niște produse foarte deștepte și am prins din zbor câteva idei de beauty de la Lucia Pica, Global Creative Director of Make-up and Colour Chanel. Rouge-Coco e un produs pe care îl știu de la început de an, dar am început să-l folosesc mult mai des după ce am terminat cu căciulile și fularele foarte groase. Am eu treaba asta: gloss-ul îmi inspiră vară, relaxare și plete-n vânt, iar de vreme ce se apropie 1 mai, e momentul perfect să începem să ne gândim la asta.

„Conceptul este lipsa conceptului. E despre senzualitate, sentiment și de spiritul lucrurilor. Baza colecțiilor e libertatea relaxată și strălucirea deconstruită: cum să arăți strălucitor fără să pari complicată. E aproape ca o renunțare.

Totul e despre a fi cine ești și a te ridica deasupra judecăților lumii despre ce ar trebui tu să fii. Gabrielle Chanel avea curajul de a fi nonconformistă. Eu asta vreau pentru femeile din ziua de azi”

(LUCIA PICA)


stickers_rouge_coco_gloss

 
ma2016_15_0026-rec

Foto: Mario Testino

Este supranumit ”concentrat de joie de vivre”, pentru că mizează pe ingredientele care dau frumusețea femeilor pariziene: culoare purtată cu încredere, un strop de senzualitate și accent pe ușurință și confort. Practic, Rouge Coco Gloss este un gel care alunecă ușor de-a lungul conturului buzelor și se confundă cu ele, se „topește” la propriu, fără să lase nimic lipicios.

 

Mi-a plăcut mult termenul folosit în prezentare și anume ,,iluzie acvatică”, folosit să descrie ingredientele nutritive care asigură această textură lejeră: trei tipuri de ceară, de jojoba, floarea-soarelui și mimoză, stropite cu ulei de cocos natural și cu oligopeptide de volum, care să dea senzația unor buze ușor mai pline.

 

Dacă domnișoara din poze vă pare cunoscută, nu e doar o iluzie: Lily-Rose Depp se detașează deja ca muza contemporană a lui Karl Lagerfeld, iar după No 5 L’Eau, Lily-Rose este acum imaginea campaniei de machiaj ROUGE COCO GLOSS.

HyperFocal: 0

 
screen-shot-2017-02-17-at-12-26-32

 

Fotografii: Chanel

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK