Despre tot ce-i fin și fain

10 ținute pentru o vară în stilul lui Gigi Hadid

By 7 februarie, 2017Lifestyle
read time 3 min
 
7 februarie, 2017

10 ținute pentru o vară în stilul lui Gigi Hadid

Am avut o simpatie pentru Gigi Hadid dinainte să devină o celebritate planetară, dar indiferent dacă o placi sau nu, noua ei colecție cu Tommy Hilfiger te va face să-ți dorești să vină vara mai repede.

by

Am cunoscut-o pe Gigi Hadid la Milano, cu ocazia lansării Calendarului Pirelli, ediția 2015. Semnat în anul respectiv de fotograful Steven Meisel, era pe atunci prima realizare notabilă a tinerei de origine palestiniană, care mai avea în CV doar câteva campanii Guess. Era ușor timidă, cu o frumusețe diafană și mai ales foarte fresh.

 

Avea o prospețime pe care doar vârsta și genele ți-o pot conferi: acea lejeritate de a apărea complet nemachiată și cu părul ciufulit în fața unor jurnaliști din toate colțurile lumii, arătând la fel de bine ca pe o copertă procesată în Photoshop. Părea ușor speriată de anvergura evenimentului la care era prezentă, dar a fost prietenoasă și caldă. Țin minte că am vorbit despre antrenamentele ei de kickboxing și despre cum acel calendar avea s-o ducă într-o nouă ligă a modei.

 

Așa s-a și întâmplat, fiindcă în ultimii 2 ani Gigi a devenit un star planetar indiscutabil. De câte ori o văd într-o revistă – și aproape că nu există revistă fără chipul ei – zâmbesc și-mi aduc aminte de acea fată care părea stingheră în încăperile Palazzo Reale din Milano, dar care acum nu poate ieși din casă fără câteva sute de paparazzi pe urmele ei. M-am simțit și mai apropiată de ea după ce am aflat că suferă de hipotiroidie Hashimoto, o variațiune a unei afecțiuni pe care și eu mi-am descoperit-o de curând. Faptul că a ieșit în față și a vorbit despre asta într-o lume în care toată lumea proiectează imagini perfecte m-a făcut s-o respect și mai tare.

 

Dar acum nu e vorba de mine și de Gigi, ci de Tommy Hilfiger și Gigi, pentru că tocmai am văzut noua colaborare dintre cei doi și sunt puține piese pe care nu le-aș purta. Stilul californian relaxat al lui Gigi se potrivește perfect cu estetica Hilfiger, iar rezultatul e colorat, feminin, ușor sexy pe alocuri. Și mai ales foarte purtabil, un element esențial pentru o fire practică așa ca mine.

screen-shot-2017-02-06-at-16-37-53

 

Aceasta este cea de-a doua colaborare dintre cei doi, inspirată de piesele preferate ale lui Gigi din arhiva Hilfiger. Practic, domnișoara Hadid a petrecut câteva zile explorând arhivele din New York ale brandului Tommy Hilfiger, a ales ceea ce i se potrivește și ceea ce e în ton cu lumea din prezent și a adăugat, în colaborare cu designerul, câteva note personale.

 

Deși eminamente californiană, colecția se potrivește femeilor active și relaxate din orice țară a lumii. Eu i-aș purta multe dintre ținute fie în vacanță, fie în zborurile mele cu avionul, când trebuie să fiu comodă, fresh, dar în același timp stilată. Sau pur și simplu în zilele în care stau cu laptopul în față într-o cafenea luminoasă din București și, după ce mi-am terminat treaba, mă întorc acasă pe jos, uitându-mă la vitrine. Poți să fii californiană oriunde vrei tu.

Vreau să împărtășesc vizualurile cu voi, fiindcă sunt exact așa cum mi-o amintesc eu pe Gigi din acea întâlnire milaneză: fresh, pline de culoare și de poftă de viață.

ss17-gigi-hadid-look-04_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-04

 
ss17-gigi-hadid-look-02

 
ss17-gigi-hadid-look-02_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-04_accessories

 
ss17-gigi-hadid-look-01

 
ss17-gigi-hadid-look-11_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-11

 
ss17-gigi-hadid-look-03_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-03

 
ss17-gigi-hadid-look-05

 
ss17-gigi-hadid-look-05_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-06

 
ss17-gigi-hadid-look-08

 
ss17-gigi-hadid-look-09

 
ss17-gigi-hadid-look-09_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-10_accessories

 
ss17-gigi-hadid-look-10

 
ss17-gigi-hadid-look-07_closeup

 
ss17-gigi-hadid-look-07

 

Alegerile mele, pentru inspirație:

017-02-005_sp17_gigi_pr_lookbook_stills_look_34_0007_qc-1179lei

 
017-02-005_sp17_gigi_pr_lookbook_stills_look_39_0010_qc-1559lei

 
ss17-gigi-hadid-footwear-05-649-lei

 
ss17-gigi-hadid-bags-06-739-lei

 

Produsele sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger din România.

Fotografii: Tommy Hilfiger

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK