Despre tot ce-i fin și fain

Cum am simplificat „Fine Society”, după 5 ani

By 22 martie, 2020Myself
read time 3 min
 
22 martie, 2020

Cum am simplificat „Fine Society”, după 5 ani

Am profitat de aceste săptămâni de pauză pentru a face ceva ce îmi doream de mult: am simplificat structura și categoriile site-ului. Ceea ce înseamnă că am luat, „la mână”, nu mai puțin de 800 de articole, scrise în 4 ani.

by

Dar mult am mai scris în anii ăștia!

 

Asta am exclamat, în sinea mea, când am terminat de „bibilit” cele nu mai puțin de 800 de articole redactate din 2016 încoace.

 

Când am lansat ”Fine Society”, am denumit categoriile după o poezie doar de mine înțeleasă.

 

Nu mi-am dorit un meniu clasic, cu „Călătorii”, „Modă”, „Beauty”, ci am vrut să fie atipice. Așa că le-am spus Happenings, Frivolities, Chronicles, Emotions, Rituals, Virtues și Nostalgias.

 

Rezonanța era foarte frumoasă, iar eu în capul meu știam ce înseamnă fiecare, dar am realizat rapid că poezia face un deserviciu simplității.

 

Tocmai eu, care scriam despre simplitate, aveam niște categorii complet… ermetice.

 

Și, pentru că site-ul e un organism viu, forma și identitatea pe care a căpătat-o în ultimii 5 ani a făcut ca poezia mea să fie tot mai puțin utilă celor care căutau ceva pe site.

 

Eu scriu mult despre oameni interesanți, despre simplificarea vieții, despre călătorit atipic și despre lucrurile pe care le învăț zi de zi. Și despre lifestyle, dar unul curatoriat atent de mine și unde nu pătrunde decât ceea ce chiar mă convinge că merită.

 

De aceea, de foarte multe ori primeam întrebări de la cititori: „Unde găsesc toate cărțile despre care ai scris?”, „Unde găsesc toate călătoriile tale la un loc?”, ”Unde e arhiva ta despre simplificare?”. 

 

Chiar așa… unde?

 

Prin urmare, profitând de pauza forțată a ultimelor săptămâni, am făcut ceea ce tot amânam să fac.

Am luat la rând 40 de pagini a câte 20 de articole și le-am pus în categoriile care trebuie.

 

De acum înainte, lucrurile sunt așa:

 

 

PEOPLE

– toate poveștile mele despre oameni interesanți vor fi grupate aici;

 

 

SIMPLICITY

– toate articolele despre simplificarea vieții, a casei, a garderobei, se vor regăsi aici;

 

 

MYSELF

– despre experiențele mele de viață, momentele grele, lecții învățate pe parcurs, voință, revolte, opinii, aici;

 

 

 

LIFESTYLE

– Aici se grupează toate lucrurile mici și încântătoare ale vieții, anume revelații de modă, parfumuri descoperite, cosmetice testate, lucruri încercate de mine, ritualuri.

Plus toate evenimentele internaționale de profil la care particip: târgurile de ceasuri și bijuterii și conferințe din industria luxului.

 

 

CULTURE

– aici găsiți recenzii de cărți, expoziții la care am fost în țară și în străinătate, muzee care m-au impresionat și extrase interesante din articole citite;

 

 

TRAVELS

– tot ceea ce ține de călătorii: de la destinații, lecții învățate în diferite țări și până la trucuri de realizare a bagajelor, inspirate din anii de umblat prin lume;

 

 

LEARNING

– toate articolele mele au o parte utilă, aplicată, dar aici e despre tot ce am acumulat eu în ultimii ani ca dezvoltare personală și „înțelepțire”. Și cele de la Simplicity sunt tot de Learning, dar le găsiți în categoria lor dedicată.

Sper ca navigarea prin site să fie mult mai ușoară de acum înainte și să găsiți mai ușor temele care vă interesează.

 

Să ne citim cu bine!

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK4 Comments

  • Lilian spune:

    O decizie inteleapta! (Chiar ca nu ma descurcam prin „poezie” si cautarea imi lua adeseori mult timp.)

  • Roz spune:

    Super! Multumim mult!

  • Carmen Dellia Vaja spune:

    Buna Diana, ai facut un lucru extraordinar prin aceasta rearanjare a articolelor tale. De cand te-am descoperit, intamplator, citesc cu mare placere . Cu tine am reusit sa merg in locuri pe care nu am sa reusesc niciodata sa le pot vedea cu ochii mei. Iti multumesc ! Esti minunata