Despre tot ce-i fin și fain

Două branduri românești autentice – CONDUR by alexandru & Dana Tănase – fac un parteneriat de valori și creativitate

By 11 aprilie, 2022People
read time 5 min
 
11 aprilie, 2022

Două branduri românești autentice – CONDUR by alexandru & Dana Tănase – fac un parteneriat de valori și creativitate

Ultimul an ne-a dovedit că branduri internaționale de modă pot fi alăturate în mod armonios, cu rezultate memorabile. Pe piața locală, două branduri românești 100% fac un parteneriat bazat pe creativitate și pe valori comune: pantofii de la „CONDUR by alexandru” și piesele pictate manual ale Danei Tănase.

by

Povestea CONDUR by Alexandru este una dintre cele mai iubite din istoria acestui site.

 

Se intitulează Povestea unui domn: Alexandru, un pantofar de cursă lungă.

 

La fel ca omul care l-a creat, CONDUR by alexandru este un brand discret.

 

Deși împlinește anul acesta 30 de ani de existență, comunică rar și coerent, doar când Alexandru simte că are cu adevărat ceva de spus.

 

În rest, este acel gen de brand care „tace și face”, pe care clientele îl dau mai departe din vorbă-n vorbă, fără campanii complicate și strategii elaborate. E un brand viu și iubit.

 

 

Asta face cu atât mai relevant parteneriatul de creativitate și valori pe care îl anunță CONDUR by alexandru zilele acestea.

 

O alăturare de afinități stilistice cu un atelier mic și la fel de „viu”: Dana Tănase, un designer care realizează piese pictate manual, având ca temă lumea baletului și a balerinelor.

 

Campania comună CONDUR by alexandru și Dana Tănase se numește #ULTRAFEMININ.

 

“Credem în principiul We are stronger together, credem în crearea de conexiuni puternice între branduri autentice, care aduc valoare reala pe piața națională”, a explicat Mihaela Mihalache, Business Developer CONDUR by alexandru,

 

„#Ultrafeminin e modul nostru de a încuraja comunicarea între branduri românești cu valori similare si de a sublinia puterea feminității la superlativ“.

 

 

Pe o piață renumită pentru ideea de individualism, unde se vorbește de ani de zile despre lipsa solidarității ca despre un dat, două branduri oneste și 100% românești aleg să spună „ne susținem reciproc” și „credem unul în celălalt”.

 

Poate părea un gest mic, dar este reprezentarea promițătoare a unei tendințe pe care mie mi-ar plăcea s-o întâlnesc în mai multe paliere ale modei românești: uniunea valorilor creative.

 

Balerinele Danei Tanase au dansat mereu în pantofii CONDUR by alexandru și vor dansa mulți ani de acum încolo, pentru că așa o prietenie si potrivire nu are timp”, conchide Mihaela.

 

Asta se vede în campania de imagine We are stronger together! #Ultrafeminin, iar în această primăvară în boutique-ul online CONDUR by alexandru se vor afla și cele mai frumoase tricouri cu balerine pictate manual.

 

 

 

 

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK