Despre tot ce-i fin și fain

Povestea Floriilor mele și cum poți să câștigi o bijuterie Pandora de Paști

By 11 aprilie, 2017Lifestyle
read time 3 min
 
11 aprilie, 2017

Povestea Floriilor mele și cum poți să câștigi o bijuterie Pandora de Paști

Perioada Paștilor este despre împărtășit, iubit și întors către sine. E unul dintre momentele în care mă gândesc la toate motivele pentru care sunt recunoscătoare, iar pe loc fruntaș sunteți voi, cei care mă citiți. De aceea, am pregătit ceva special și de suflet, alături de brandul de bijuterii Pandora.

by

Duminică au fost Floriile, ziua mea de nume, și s-a nimerit să fiu la Milano, la Salone del Mobile. Nu e prima dată când de Florii sunt în avion sau într-o altă țară și nu fiindcă mi-aș fi programat vreodată o călătorie specială de ziua mea (n-am făcut-o niciodată), ci pentru în fiecare an se nimerește să fie o perioadă aglomerată.

 

 

În alergăturile mele între In Salone și Fuori Salone – mai exact între manifestările din complexul expozițional Rho Fiera Milano și respectiv expozițiile și instalațiile presărate prin tot orașul – am avut un companion neconvențional: colecția de primăvară Pandora, care e foarte feminină și diafană. Cei de la Pandora au lansat și o campanie nouă, numită DO PANDORA, iar „ambasadoarele” ei sunt diferite persoane care FAC lucruri care le reprezintă.

 

Pe mine m-au văzut în postura de călătoare, DO EXPLORE, și ideea mi-a surâs foarte tare. Vom mai povesti despre asta și lunile care urmează, fiindcă o să mai iau la plimbare bijuteriile lor prin călătoriile mele.

 

M-am nimerit la Milano de Florii, într-o zi superbă de (aproape) vară, pe care am petrecut-o jumătate pe terasa Ceresio 7, unul dintre cele mai cool rooftop bars din oraș, și jumătate în aeroportul din Bergamo, fiindcă tot de Florii m-am și întors acasă. Așadar, mi-am petrecut ziua cum îmi place mai mult: la înălțime.

 

 


Apropo, Ceresio 7 e un loc pe care trebuie să-l încercați dacă mergeți la Milano, obligatoriu cu rezervare înainte printr-un site precum The Fork, pentru că este mereu plin. Am văzut niște personaje savuroase în jur, inclusiv un gentleman/hipster la vreo 60 de ani, în loaferi Gucci cu blană, jeanși și un tricou super-cool – pe care îl știam deja din reclamele Ralph Lauren. Deși luate separat toate piesele erau ultra-extravagante, nimic nu părea nelalocul lui, datorită atitudinii fantastic de relaxate pe care o afișa. M-a inspirat și mi-a reamintit că ne suntem datori să fim sinceri cu noi înșine, orice ar însemna asta.

 

 

DO EXPLORE

 

Conceptul DO PANDORA, așa cum l-am simțit eu, este despre A FI TU ÎNSĂȚI, indiferent ce înseamnă asta. Nu mi-au plăcut niciodată campaniile care-ți propun un tipar în care să te potrivești: fii rebelă, fii îndrăzneață, fii zen, fii extravagantă, fii minimalistă, fii… orice s-a gândit omul lor de publicitate că ar suna bine să fii.

 

 

Eu nu vreau să fiu nimic din toate astea, vreau să fiu cum sunt eu, chit că asta înseamnă cuminte, agitată, statică, gânditoare, timidă sau meditativă. De asta mi-a și plăcut atât de mult ideea celor de la Pandora, fiindcă m-a lăsat să-mi adaug după „puncte, puncte” exact ce sunt eu. Nimic altceva.

 

Eu sunt o călătoare. Nu sunt o aventurieră, pentru că nu mă urc pe munți și nu caut locuri uitate de lume, ci sunt o exploratoare urbană. Pentru mine „descoperirile” înseamnă o expoziție frumoasă la Palazzo Bocconi sau la Victoria & Albert din Londra ori un rooftop bar unde pot să văd niște oameni inspiraționali și cool.

 

Astea sunt mizele mele, asta mă face fericită. Da, ocazional mai urc 1.237 de trepte până în vârful unui templu budhist din Thailanda și visez să ajung în Macchu Picchu, dar 90% din timp mă simt bine în muzeele și cafenelele mele.

 

 

A fi independentă, a fi călătoare – de multe ori de una singură – face parte din ceea ce sunt. Nu mă pot imagina altfel. Am însă prietene dragi pentru care fericirea înseamnă intimitatea casei și duminici leneșe în curte, alături de toată familia. Ele nu se pot imagina altfel și e minunat că și-au găsit locul perfect în lume.

 

Alte femei au în sânge moda și stilul, iar exprimarea prin haine e o chestiune de identitate. Am fost cândva într-un press-trip cu o bloggeriță de modă care s-a schimbat de peste 5 ori într-o singură zi pentru a face poze, umblând cu două sacoșe imense cu haine. Eu una mă simțeam epuizată doar imaginându-mi cum ar fi să depun un asemenea efort și i-am mărturisit asta. Cu un zâmbet larg, mi-a spus că este ceea ce o relaxează cel mai tare și că nu simte nici cel mai mic efort.

 

Cât despre prietena mea cea mai bună, care a primit o brățară Pandora de la mine la împlinirea a 30 de ani, ea merge de ani de zile în vacanță în același loc, Barcelona. Îi plac locurile cozy, familiare, iar asta o face nespus de fericită. Vedeți cât de diferite suntem toate? Cu cât înaintez în vârstă cu atât îmi dau seama că asta e o mare binecuvântare: să știi exact cine ești și să te porți ca atare.

 

 

Povestea mea cu Pandora

 

Când a venit Pandora în România, nu aveam o brățară cu talismane dar, paradoxal, dăruisem deja vreo patru, toate cumpărate din străinătate, prietenelor mele care aniversau vârste semnificative. O să râdeți, dar povestea mea cu brățările cu talisman provine dintr-un episod din „The Bold and the Beautiful”, văzut când aveam 15 ani.

 

La despărțire (povestea e lungă și oarecum tristă, nu intrăm în detalii), Ridge Forrester, personajul principal masculin al serialului, îi face cadou marii lui iubiri, Caroline, o brațară cu talismane pentru toate momentele importante care s-ar fi putut întâmpla în viața lor împreună. Aniversarea nunții, prima călătorie, primul copil, al doilea copil. Ideea mi-a plăcut atât de tare încât, de câte ori am avut de făcut un cadou cu simbolistică – și în general cadourile mele au mereu o semnificație în spate – m-am îndreptat spre o brățară cu talismane.

 

Spre deosebire de o bijuterie clasică, brățara cu talismane capătă o viață proprie. Când o primești cadou, în ea îl vezi mereu pe cel care ți-a dăruit-o, dar te vezi mai ales pe tine, cu toate momentele importante din călătoria ta prin viață.

 

Apropo de călătorii, Pandora are inclusiv talismane de travel în ediție limitată și de multe ori am descoperit cu bucurie în cataloagele duty-free ale companiilor aeriene câte un talisman exclusiv pentru călători, în funcție de regiunea geografică în care zburam. Asta mi-a plăcut mult.

Am un cadou special pentru voi

Pentru că vine Paștele, dar nu numai de asta, mi-am dorit foarte mult să vă răsplătesc pentru căldura și prietenia pe care mi-o arătați în fiecare zi. Treaba asta cu blogging-ul e un „two-way street”, eu o privesc ca pe o prietenie la distanță și îmi e drag să fac giveaway-uri, mai ales când e vorba de un brand pe care știu că îl iubiți, cum e Pandora.

 

E vorba despre un obiect care, la fel ca brățara Pandora, se poate uni cu povestea voastră: un pandantiv „plutitor” personalizabil, cu un set de talismane alese special de mine (pe care norocoasa câștigătoare le va descoperi când va primi premiul). Puteți să vă mai cumpărați și alte talismane și să le schimbați în funcție de dispoziția de moment, adică să vă scrieți propria istorie, de la zi la zi. Și, de câte ori îl priviți, să vă gândiți că e ceva #fin, care vorbește despre voi.

 

Pentru a câștiga pandantivul, o să vă rog să-mi răspundeți la o întrebare:

”Cui i-ați face cadou o brățară sau un pandantiv Pandora și de ce?”

Câștigătoarea sau câștigătorul va fi anunțat(ă) joi, pe 13 aprilie.

UPDATE: Câștigătoarea este Roxana. Va fi contactată pe email. Dacă aș fi putut să dau 100 de premii, le-aș fi dat. Ba chiar și 200. Toate ați fi meritat să primiți bijuteria Pandora, DAAAAR… nu este ultima ocazie. Mai urmează ceva și în mai, și în iunie. Na, că am divulgat secretul, dar nu puteam să mă abțin 🙂

 

 

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK98 Comments

 • Pfff, foarte frumos! Cu toate ca sunt barbat, as oferi fara nici un dubiu!
  Si…mi s-a spus de foarte multe ori ca stiu sa ofer flori/cadouri (apropos de ceea ce faceai in ziua de Florii..), as vrea sa va intreb, cu sinceritate, ati oferi un astfel de aranjament floral precum cele de pe https://artezania.ro?
  Numai bine!

 • Iuliana spune:

  As darui bratara colegei mele de munca.
  Pentru ca este un „copil frumos”. Pentru mi-a sters lacrimile si a fugit cu mine in lume desi ne cunosteam doar de 3 luni. Si mi-a aratat ca viata e frumoasa doar ca uitasem eu.
  Pentru ca pe 19 aprilie este ziua ei. Si mi-ar placea sa ii fac cadou ceva special. Pentru ca ea este un om special si minunat

 • Anda spune:

  Desi imi place sa daruiesc celor din jur, Pandora as pastra-o pentru mine sa-mi inveseleasca zilele la birou. Si apoi as imparti bucuria cu cei din jurul meu.

 • Roxana Mușet spune:

  Bună Diana!
  Categoric, i-aș dărui o brățară mamei mele a cărei zi de nume a fost de asemenea de Florii, pentru că îi datorez mare parte din tot ceea ce sunt și din ce am reușit să realizez până în momentul de față. Este omul pe care îl iubesc cel mai mult pe lumea aceasta și cu care am o relație deosebită deși ne despart aproximativ 4000 de kilometri de aproape 9 ani. Știu cu siguranță că ar păstra cu sfințenie orice lucru pe care i-l dăruiesc oricât de mărunt ar fi . O apreciez foarte mult pentru curajul pe care l-a avut să încheie o căsnicie după 15 ani și să plece la 38 ani în altă țară, fără să știe vreo limbă de circulație internațională, pentru a mă putea ajuta să urmez facultatea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Nu a existat un moment în care să spun că îmi doresc ceva și să mă refuze; mi-a lăsat libertatea de a-mi alege drumul în viață, profesia și mi-a încurajat fiecare pas făcut pentru a-mi atinge țelurile. Ar fi capabilă să mute și munții din loc doar ca să știe că eu sunt fericită și mi-a oferit mult mai mult decât au primit alți copii care au alături doi părinți. Poate că dacă nu aș fi văzut cum este ca un părinte să își continue viața ca și cum nu ai exista, nu aș fi reușit să o apreciez așa de mult pe mama. Știu că este o poveste destul de comună, însă a făcut sacrificii enorme pentru mine și acestea m-au determinat întotdeauna să îmi doresc mai mult de la viață, să muncesc mai mult, să fiu un om mai bun, ca să îi pot răsplăti cumva toate eforturile. Ea este etalonul meu de iubire și încredere necondiționată și sper să reușesc să fac pentru copiii mei măcar jumătate din câte a făcut pentru mine.
  Pe tine te rog să continui să ne faci zilele mai bune cu poveștile tale. Te-am descoperit în 2012, întâmplător, prin intermediul unui articol în Forbes, care m-a determinat să citesc ”Poveștile unei inimi” și să îți urmăresc postările. M-a bucurat mult faptul că ai creat”Fine Society” prin care ne dăruiești un strop de frumos, atât de necesar în toată agitația zilnică și relele care ne înconjoară. Îți apreciez mult sinceritatea și că își asumi ceea ce ești. E destul de rar întâlnit într-o lume în care aparențele contează mai mult decât esența.

 • Adina Roz spune:

  Mi ar placea sa i daruiesc o bratara Pandora mamei. De ce? Pentru ca ar fi un cadou spectaculos pentru ea, cea mai importanta persoana din viata mea. Un cadou special pentru cineva minunat!

 • Mie mi-aş dărui un pandantiv, am brăţara deja şi strâng frumos pe ea pandantive cu semnificaţie pentru mine.

 • Surorii mele i-aș darui un astfel de pandativ. Este o femeie foarte finuta și merită. Este o mămică singură, dedicată și veselă!

 • alina spune:

  Sotului meu mi-ar placea sa ii pot oferi un talisman Pandora. Si eu am primit de la el 6 talismane fiecare cu o semnificatie anume pe care le am insirate in suflet si pe o bratara Pandora.

 • Ella Turnea spune:

  Salutari, Diana! te apreciez la fel de tare cum apreciez lucrurile faine si fine, dupa cum singura iti descrii pagina. Te-am descoperit chiar de ziua ta, iar dupa acel articol nu incetez sa dau refresh pt a vedea ce articole ai mai adaugat. Si fac asta zilnic, sa intru pe pagina ta imi este ca un fel de ritual. Ma incarc cu energie pozitiva! Imi place giveaway-ul initiat de tine, impreuna cu Pandora, ador povestile si apreciez detaliile 🙂 Cam tot ce ofer, vine la pachet cu sentimente, inafara de ambalaj dragut. As face cadou bratara mamei mele, care de Pasti nu poate fi alaturi de mine. In 28 aprilie este si ziua ei, imi doresc ca printr-un talisman sa ii amintesc cat de mult ar insemna prezenta ei alaturi de familie si prin asta sa „marchez” ultimul an in care nu o avem alaturi. Iti multumesc, om frumos!

 • Vlasceanu Catalina spune:

  Imi doresc foarte tare sa ii daruiesc o bratara Pandora, mamei mele.
  Ea este cea mai importanta fiinta din viata mea, a facut multe lucruri minunate pentru mine (amandoua avem in spate o poveste si o legatura mai mult decat speciala), m-a sprijinit neincetat si inca o face cu toate ca nu mai sunt un copil, ci o femeie in toata firea. Ea este totul pentru mine, merita sa fie rasfatata, si ma straduiesc sa ii indeplinesc cat mai multe dorinte. Mi-a spus ca isi doreste o bratara si in curand va fi ziua ei, si cred ca acesta ar fi cadoul perfect.

 • aida gherghinaru spune:

  As vrea sa ii daruiesc o bratara cu talisman surorii mele, relatia dintre noi fiind foarte apropiata in ciuda faptului ca ne despart aproximativ 3000km. Mi-as dori ca de fiecare data cand priveste bijuteria sa isi aminteasca de copilaria noastra, de bunici, de tot ce a fost frumos si pur in viata de copil! Povestea fiecareia dintre noi este unica si aceste bijuterii-talisman ne lasa deschisa calea spre a personaliza fiecare amintire.

 • Georgiana spune:

  Buna, Diana. Un cadou Pandora, fie bratara sau pandantiv, i-as face cadou mamei mele, desi ma atrag bratarile Pandora si pe mine foarte mult. As fi mult mai fericita si implinita daca i-as pune la mana mamei mele, „povestea noastra”. colectia Do Pandora cred ca i s-ar protrivi de minune, mai intai sa „scriem” povestea noastra, pe unde am fost in vacanta impreuna, la munte, la mare, in afara tarii, iar mai apoi sa marcam fiecare dorinta indeplinita de a ei, dupa ce se intoarce dintr-un loc pe care si-a propus sa il viziteze. Ne-am face un obicei ;))
  Te admir enorm pentru ceea ce faci. Si mie mi-ar placea sa fiu mai mult timp in aer, calatorind de la o destinatie la alta, e singurul lucru pe care l-as face fara sa ma simt obosita, stresata, etc, dar din pacate job-ul pe care mi l-am ales nu cred ca o sa-mi lase prea mult timp liber pentru asta 🙁
  Sa ai sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie!

 • Roxana gheorghiu spune:

  Nu sunt fana Pandora, desi imi plac bijuteriile lor. Sunt genul mai clasic, o pereche de cercei si un colier finut e mai mult ca suficient pentru mine. Dar da, mi-as darui o bratara, deoarece consider ca merit un cadou, desi n-am mai primit unul de foarte mult timp. Consider ca a-ti darui tie cadouri este la fel de important ca si a darui celor dragi. Multumesc.

 • Florina-Mihaela Vartan spune:

  Buna Diana,
  Mi-aș oferi bijuteria mie din doua motive: pentru că a fost ziua mea de naștere pe 10 aprilie și pentru că m-aș bucura mult sa am ceva de la tine.Rezonez in multe privințe cu tine.Am și o întrebare :bijuteriile le porți mai ales pe mana dreapta? Eu obișnuiesc la fel.

 • Suta Lavinia spune:

  I-as dărui o brățară Pandora prietenei mele cele mai bune, care e ca și o sora pentru mine, pentru ca își dorește una de foarte mult timp, mereu când vede o brățara Pandora la cineva o admira îndelung. Știu ca ar fi în culmea fericirii dacă ar primi un asemenea cadou, iar eu ma bucur împreună cu ea, mi-as dori sa ii pot face o asemenea bucurie de Paste!

 • Dumitrita spune:

  Bratara mi.o daruiesc mie, e ziua mea pe 24.Multumesc.

 • S.I spune:

  I-as face cadou o bratara cu talismane norocoase, sotului meu :)))))))))) Ar fi prea tare. Adica , de ce nu ar purta o bratara, care sa aiba un talisman ce ar avea semnificatie speciala pentru amandoi. Pandora are asa ceva, gen o varianta mai masculina? Daca da, as fi interesata. Ce voi nu ati avut o jumatate de inima-talisman pe care sa o purtati si cealata jumatate de inima a prietenului, atunci cand erati copii? :)))))))))

 • Alina Chebes spune:

  Imi doresc sa fac cadou o bratara Pandora mamei sotului , cu ocazia pensionarii . Retragerea din activitatea de profesor nu trebuie sa o intristeze, iar Bratara Pandora ii ofera oportunitatea marcarii momentelor fericite alaturi de copii si nepoti . Un talisman poate reprezenta dragoste, apreciere, respect , iar colectionarea lor ne aminteste in fiecare moment ca suntem iubiti si apreciati !

 • Bereza Georgiana spune:

  Se spune ca nu exista cadou mai frumos decât prezenta celor dragi de sărbători !
  Iubesc talismanele Pandora de câțiva ani! Dar nu m-am gândit niciodată sa ii fac cadou scumpei mele mame. Cred ca ar fi foarte mândra sa poarte un talisman dăruit de mine și care sa simbolizeze dragostea pe care eu o port pentru ca Ma crescut un om frumos și bun .
  Ești un om bun Diana ❤️ , și te apreciez enorm pentru ceea ce ești !

 • Raluca spune:

  Am admirat de multe ori bratarile Pandora. Pe mainile altora. In prezent am un stil minimalist cand vine vorba de bijuterii. Si adevarul este ca nici nu m-am gandit ca mi-as putea crea la mana propria poveste…Asa ca daca tot vorbim de Do Explore, as vrea sa vad daca mi se potriveste, atat pe mana mea, cat si in a capta un moment, o implinire, o emotie intr-o bijuterie- simbol. Eu vad in cadoul tau, pe langa valoare, ca ne propui o experienta si mi se pare minunat! Toate cele bune!

 • Alina Horhogea spune:

  I-as lua mamei o brățară. De fapt, i-as lua mamei nu doar o brățară ci posibilitatea de a-și aduce aminte de noi la fiecare mișcare a mâinii. Ador Pandora. Brățară mea e atât de…A mea. Mama mea merita toate brățările Pandora din lume. Chiar dacă nu voi câștiga, sigur îi voi cumpăra una.

  • Gabi spune:

   13 aprilie e si ziua mea de nastere! O zi cu noroc… 🙂 o bratara pandora e mereu binevenita chiar si pentru mine! Daca ar fi s-o ofer cuiva, probabil ar fi un cadou pentru cea mai buna prietena…:)

 • Ioana spune:

  Buna. Cadoul ar fi pentru mine,deoarece chiar pe 13 .04 e ziua mea de naștere. Dar m-as bucura ,daca ar ajunge la cineva care iubeste brand-ul dar nu are posibilitate sa -si achiziționeze o astfel de bijuterie. Sa auzim numai de bine, dragele mele ! 🙂

 • Ana Maria spune:

  Bratara i-as da-o mamei. Fara niciun motiv….doar asa, pentru ca e mama..

 • Stefana spune:

  Un charm = fractiune de timp cristalizat intr-un simbol.
  Il oferi in dar unei persoane dragi, cu dorinta de a imortaliza un moment. ” Momente” -le nu sunt nenumarate si ele ne devin reper. Reper pentru acele clipe cand ne pierdem drumul. Sunt ca piericelele lasate de Hansel si Grettel pe drumul intunecat al padurii. Iar la razele lunii, ele stralucesc si ne conduc pasii „acasa”.

 • Dana Stan spune:

  Daca as putea, as darui cate o bratara fiecarei femei din viata mea. Fiindca fiecare femeie are o poveste diferita, as incerca sa le descriu sufletul cu ajutorul talismanelor. Bijuteriile sunt franturi din suflet, inglobeaza personalitatea, idealurile si reprezinta modalitatea de exprimare poate cea mai interesanta. Daca hainele creeaza o impresie despre acea femeie,bijuteriile o diferentiaza. O fac speciala. O fac sa fie „EA”.Ea asa cum e. Ea asa cum uita uneori sa fie. Asa ca i-as darui fiecarei femeie cate o bratara ca sa isi poata aminti cine e. Si cine poate deveni daca isi propune. Cu un talisman-un moment,un buchet de trairi.Insirate,unul langa altul….creand intregul. Pe EA.

 • Corina spune:

  Buna! Eu i-as face cadou ,, surpriza” ta unei prietene bune care trece printr-un divorț, suferă și nu își permite prea multe lucruri . Chiar dacă știu ca își dorește mult o brățara Pandora ea nu și-ar cumpara-o in viitorul apropiat deoarece are sigur alte priorități : meditații, facturi, dansuri pentru fata, haine pentru băiat, Etc.. Cred ca i-am face o mare bucurie împreuna!

 • Anda spune:

  Pentru MAMA, care în august împlinește 90 de ani…este cea mai frumoasă, inteligentă, fascinantă și iubitoare persoană din viața mea. Dacă ar purta o brățară la această vârstă? DA…am uitat să vă spun că are o mentalitate de om tânăr, mereu interesată de ce e nou și frumos.

 • Iordan Alexandra spune:

  Buna. I-as face acest cadou mamei mele ca semn de recunostinta pentru toate noptile nedormite din perioada cand eram bebelus, pentru toate grijile pe care si le-a facut pentru mine in adolescenta, dar mai ales pentru toata iubirea si sustinerea pe care mi le-a oferit neconditionat, chiar si atunci cand poate nu meritam.

 • Mirela spune:

  In primul rand, sorei mele. Este departe si imi este in fiecare clipa dor de ea. Pe mine, Pandora m-a vrajit, este exact ce imi place. Daca i-as darui sorei mele o bratara sau un pandantiv Pandora, este ca si cum ar exista si ceva material care sa ne uneasca si sa ne aminteasca mereu una de cealalta. Am avea inca ceva in comun care sa impartasim. Daca as castiga un obiect Pandora, i l-as darui sorei mele si ar fi un inceput pentru alte cadouri asemanatoare de la Pandora.

 • Bora Liliana spune:

  I as darui bratara Pandora ficei mele Adela, pentru ca este un copil minunat, o blogerita nuncitoare ( care te citeste cu drag ) si pentru a marca toate momentele frumoase pe care le am trait impreuna !

 • Ioana Chicu spune:

  Bratara Pandora ar avea-o ca destinatar pe cine altcineva, decat pe sora mea! I s-ar potrivi de minune talismane care sa evoce ideile de reusita bazata pe stradanie, prietenia adevarata dovedita in timp, intelepciunea, afectiunea si nu, in ultimul rand, calatoriile!

 • Cristina G spune:

  Povestea mea Pandora a inceput in anul in care m-am maritat, 2014.
  Prietena mea minunata Alexandra, care s-a mutat in Canada cu aproape 15 ani in urma, mi-a facut cadou in ziua nuntii o bratara Pandora. Aproape in fiecare an reuseste sa vina in tara sa ma vada, asa ca a hotarat ca la fiecare vizita sa imi aduca un talisman, astfel incat la momentul intalnirii sa se adauge si mai mult suspans si totodata incantare.
  Intre timp s-au „legat” la bratara mea si sotul, mama, tata, sora, care mi-au daruit cu diverse ocazii cate un talisman de care eram tare mandra.
  Anul trecut, in mai, m-am trezit fara bratara la mana.. a disparut pur si simplu, nu am simtit cand a cazut.
  Am fost tare trista, deoarece adunasem amintiri frumoase, insa am refuzat sa imi iau alta, pentru ca acea prima bratara a fost ceva special.
  De cand am primit-o eu, am daruit la randul meu bratari/talismane prietenelor apropiate si inca o fac, iar asta ma incanta enorm.
  Mi se pare cel mai frumos sa daruiesti si sa stii ca ai inseninat ziua cuiva..

 • Eli spune:

  Buna,
  Mulțumim pentru șansa de a câștiga o bijuterie Pandora!
  Cu cea mai mare sinceritate,am început sa înțeleg mai bine fascinația pentru brățările cu talisman de la o prietena de origine italiana pr care am cunoscut-o recent dar am îndrăgit-o de îndată. Are o brățara colecție de momente din viața ei – licența, doctoratul, orașul de suflet, suveniruri din vacante, amintiri romantice si de dragoste, venirea pe lume a primului nepotul, o înghețată (desertul ei preferat), o pereche de aripi se înger. Spunându-mi povestea fiecărui talisman am aflat parte din povestea ei de viața si am început sa-mi doresc sa am si eu un fir narativ in argint…
  As oferi brățara/pandantivul uneia dintre cele mai bune prietene ale mele, de care ma desparte o distanță destul de considerabila, dar care nu a încetat sa fie aproape de mine si sufleul meu. As vrea sa-i pot oferi un cadou cu semnificație si știu ca va aprecia gestul si ocazia sa-i spună povestea si sa poarte momentele de fericire.
  Inca o data, mulțumesc pentru șansa si pentru blogul frumos, îl vizitez adesea si ma satisface mereu in Căutare de ‘fine’…

 • Laura I spune:

  I-as darui o bratara Pandora prietenei mele cele mai bune, deaoarece urmeaza sa implineasca 25 de ani.

 • Georgiana Tudorica spune:

  As darui o bratara Pandora nepoatei mele, care incepe o noua etapa in viata, liceul, iar o bratara cu talismane ar fii cadoul perfect, pe care il poate folosi pentru a marca acest moment si momentele importante viitoare din viata.

 • Oana spune:

  Am o prietenă îndrăgostită de tot ceea ce este original și personalizabil. Ea a terminat institutul de artă din București, este o profesoară de desen și în timpul liber își împarte pasiunea pentru​ artă realizând tricouri și pahare personalizate/pictate handmade care sunt o adevărată operă de artă. Nu de mult timp eu am achiziționat aceasta brățară de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cu siguranță aș dărui această brățară Laviniei, astfel încât să își poată crea propria poveste pe care să o poarte mereu cu ea.

 • alina diana spune:

  As face cadou o bratara Pandora mamei mele , ca simbol al legaturii stranse pe care o avem. 🙂

 • Burlacu Iasmina- Florina spune:

  Te salut. Diana-Florina,

  Numele meu este Iasmina- Florina si eu mi-am serbat ziua de nume odata cu tine, in ziua florilor si am primit multe flori si cadouri frumoase. Pe aceasta cale iti urez La multi ani!
  Pandativul ,,plutitor” l-as face cadoul mamei mele, Iustina, o apreciez foarte mult si mi-ar placea ca ea sa ma aiba aproape de sufletul ei mereu, ca sa-si aminteasca zilnic cat de puternica este, i-as oferi in fiecare an un alt talisman in functie de ceea ce simt pentru ea pana la adanci bătrâneți ca sa-si reaminteasca mereu de talismanul ei norocos si anume de mine! 🙂

  Cu salutari calde si admiratie,
  Iasmina

 • Monica spune:

  Mie. Mie mi-as face cadoul asta. Urmaresc Pandora de ceva vreme…. sa fie asta de inceput 😀

 • Paula Oltean spune:

  Servus, Diana!

  Mi-ar face o deosebita placere sa-i pot oferi o bratara/ un pandantiv prietenei mele. Ea este o minune de om, o femeie extraordinara! Ne stim de cand suntem :), mai exact ’86. Nascute pe aceeasi strada, am fost impreuna la gradinita, clasele primare, liceu si ulterior la facultate. Prietena mea este o inspiratie pentru mine deoarece, in ciuda vicisitudinilor aparute in viata ei a stiut mereu sa se ridice, a ramas optimista, a mers mai departe. Este o persoana muncitoare, energica, un caracter puternic si frumos! Sunt recunoscatoare ca e parte din viata mea 🙂 In curand o s-o vizitez, nu ne-am vazut de ceva vreme. Abia astept sa o strang in brate!

  P.S. Te urmaresc cu drag si iti multumesc pentru fiecare portita deschisa catre lume, pentru fiecare informatie atent studiata, pentru grija ta deosebita pentru frumos. Un exemplu de urmat!

 • Ana-Maria spune:

  Brățara Pandora reprezinta o emoție, un sentiment asociat unei trăiri intense … As dărui talismanul sau brățara fetiței mele, care de fiecare data cand imi cumpăr ceva îmi spune „Mami, imi iei si mie ca sa fim la fel?”…

 • Anca Elena Gurau spune:

  Citind articolul de mai sus , mintea mea a zburat la minunatele momente petrecute in Milano si imprejurimi alaturi de buna mea prietena Iulia.

  Iulia a locuit doi ani in Milano, fiind angajata a unei multinationale. Eu la vremea respectiva dispunea cum doream de timpul meu. O vizitam frecvent pe Iulia la Milano.

  Dupa ce am batut la picior orasul am inceput sa exploram si imprejurimile: Cinque Terre, Santa Marquerita, Portofino, Venetia. Bergamo, Albaredo per San Marco, statiunile de ski din nordul Italiei, Genova, Verona, Sirmeone, Garda, Como si multe altele.
  Amintirile acestor calatorii impreuna cu buna mea prietena Iulia, imi hranesc si imi vor hrani sufletul intreaga viata. Bucuria si libertatea resimtita m au schimbat definitiv.
  In acesta transformare m a insotit prietena mea… de aceea consider ca ar merita un astfel de cadou cu o simbolistica apropiata de ceea ce am trait noi.

 • Diana M. spune:

  Articolul asta parca a fost scris de mine:) asta simt si eu in ceea ce priveste bijuteriile Pandora! Tocmai conceptul a fost cel care m-a atras in lumea Pandora! Bratarile mele ma insotesc oriunde…mereu spun ca fac parte din mine, ca sunt „my babies” si chiar si prietenele mele imi spun ca le port cu atitudine si ca la mine se „vad altfel” 🙂 Ceea ce nu poate decat sa ma bucure!
  As darui o bijuterie Pandora prietenei mele cea mai buna, care momentan trece printr-o perioada mai grea si care are nevoie de un „imbold” . Cred ca niste talismane atent alese i-ar aminti in fiecare zi ca puterea sta in ea si ca viata merita traita asa cum e ea! Who run the world? Girls!

 • andreea spune:

  Unei prietene noi pe care deja o iubesc, ca simbol al legaturii noastre surprinzatoare.

 • Ivan Luminita spune:

  Bună!
  As dărui bijuteria fetiței mele de 12 ani, știu ca își dorește de foarte mult timp brățara și cred că pentru ea ar fi o mare surpriză să o primească. Sunt sigură că fiecare talisman care va sta la mânuța ei ,va fi ales cu grijă și cu siguranță pentru ea,va reprezenta ceva special pentru mult timp de acum înainte…

 • Cristina C spune:

  Buna!
  Intrebarea se referea la bratara sau pandativ…dar mi-as dori sa le ofer pe amandoua 🙂 Bratara pentru prietena mea, fiind o persoana care apreciaza frumosul si care stiu ca ar purta cu drag un astfel de obiect. As personaliza bratara cu cateva pandantive care ar simboliza atat prietenia noastra cat si evenimentele din viata ei….De exemplu, as alege un talisman sub forma de inima, pentru luna august, luna in care s-a casatorit; un talisman cu bufnita pentru reusita profesionala; un talisman cadou pentru toate cadourile frumoase pe care stie a le oferi si pentru ca prezenta ei poate fi un cadou in sine 🙂
  Iar pandativul mi l-as oferi mie, sa il port in fiecare zi. Sa imi aduca aminte de momentele deosebite din viata mea si ce ma face fericita, astfel incat de fiecare data cand ma privesc in oglinda sa zambesc vazand pandativul, aducandu-mi aminte de tot ce e mai frumos. De altfel, mi l-as oferi mie pentru ca de multe ori uit sa ma iubesc, impart dragostea si energia la altii, uitand sa am grija de mine. In fiecare zi zornaitul pandativului sa imi aduca aminte ca merit si eu putina fericire.
  Va doresc o zi frumoasa!

 • Andreea spune:

  Buna Disna,primil gand la citirea articolului m-a dus la sora mea,ei i-as oferi acest cadou,este o fata cu probleme de sanatate ce se bucura de lucruri simple cum ar fi:o prajitura,un mesaj incurajator,o bluzita cu fluturasi sau chiar un telefon dat de mine in orice moment.Locuieste singura de cand ne-am pierdut mama si lupta din rasputeri sa ia viata asa cum e si sa nu se planga de nimic .Ea e cea careia i-as oferi un zambet Pandora!Paste binecuvantat tuturor!

 • Stefan Badarau spune:

  Categoric sotiei mele! Este cea care DO EVERYTHING: mi-a oferit clipe si emotii unice, incredere, rabdare, 2 copii incredibili si dupa 17 ani inca mai descopera moduri noi de a-mi spune ca ma iubeste.
  Imi doresc sa am norocul sa ii pot spune „La multi ani!” si cu ajutorul vostru!

 • Teodorescu Andreea spune:

  Buna Diana. Poate suna dubios, dar as face cadou o bratara Pandora sotului. De ce ?! Ei bine nu sunt fan al acestui brand si pentru mine fericirea femeilor din jur care vorbesc despre Pandora imi este straina. De curand am devenit posesoarea unei astfel de bratri intamplator, cand m-am trezit dimineata atunci cand sotul a venit de la munca cu o bratara Pandora. Ce a fost special ? Faptul ca nici el nu a stiut pana sa descopar eu , ce mesaj era pe talisman. Loyalty. Am ras amandoi , iar replica lui a fost ca subconstientul il tradeaza 🙂 De atunci sunt nedespartita de aceasta. As face cadou o bratara sau un pandantiv cu un mesaj la fel de surprinzator. Pentru ca e „vina” lui ca am „descoperit” Pandora.

 • Iulia spune:

  Cu ajutorul tau..mi-as face cadou bratara mie. Chiar daca suna egoist..realitatea e ca-mi sunt cea mai buna prietena si toate „pragurile” depasite, toate obiectivele atinse se datoreaza in principal muncii mele. Luna viitoare implinesc niste ani si ar fi o buna ocazie sa am un statement la incheietura care sa-mi aminteasca mereu de devenirea mea, de puterea de a ma reinventa pentru a trai asa cum imi doresc. Ar fi ca o bagheta magica..pentru ca uneori chiar e suficient sa-mi rotesc incheietura mainii ca sa se produca un click in mintea mea ce ma determina sa ma intorc spre mine si sa fac ceva pentru mine..pentru ca cei din jurul meu au nevoie ca eu sa fiu bine cu mine ca sa poata si ei sa fie fericiti cu mine.

 • Viorica spune:

  Buna Diana,

  Te urmăresc de aproximativ un an de zile și de când te-am descoperit (întâmplător, trebuie să recunosc) ai devenit o inspirație pentru mine. Citesc fiecare postare a ta cu sufletul la gură, trăiesc alături de tine fiecare moment pe care tu îl povestești cu atâta drag.
  Referitor la Do Pandora… Eu i-aș face cadou un pandativ mamei mele care în 15 mai anul acesta împlinește o frumoasă vârstă de 45 ani. Ea este prietena mea cea mai bună și mă ajută tot timpul indiferent de situație. La fel ca și ție, și mie imi place să dăruiesc cadouri ce au o semnificație pentru cel sau cea căruia îi fac respectivul cadou.

  Rămâi aceiași călătoare inspirată și frumoasă.

  P.S. Anul acesta o să mă voi căsători (în septembrie) și m-am inspirat foarte mult din nunta ta și pentru asta țin să-ti mulțumesc.

 • Smaranda spune:

  Buna Diana,

  Imi place foarte mult tot ce faci, te admir si iti doresc multa inspiratie in aventura vietii tale.
  In ce priveste minunatiile Pandora, bratara as oferi-o mamei mele care pentru mine este un model de forta si sensibilitate, intelepciune si haz. Este ingerul meu pazitor pe pamant. Pandantivul mi l-as face cadou mie, mai ales ca se apropie ziua mea de nastere.

 • Alexandra Ichim spune:

  Mie! Am ales sa incep singura povestea mea Pandora si sa o continui cu charm-uri primite in dar de la oameni dragi, care sa reprezinte momentele minunate din viata mea.

 • Luminita Proroc spune:

  Bratara mi -as daruit o mie. Recent, am avut o realizare care a presupus multa munca, multa vointa, multe lacrimi de neputinta pe parcurs , multe indoieli, 2 tentative de renuntare, dar si multe clipe de bucurie, de uimire, de descoperire, de incrancenare, de incapatanare impotriva tuturor pronosticurilor si normelor si regulilor. Mi-as darui-o mie pentru ca mi-ar aminti de aceasta incredibila, disperata dar frumoasa lupta cu mine insumi si de momentele de fericire pura din momentul reusitei. Mi-as darui-o mie pentru ca a fost momentul din viata in care am fost cea mai mandra de mine. Sentimentul ca poti, daca iti canalizezi toata energia catre un scop este incredibil, iar efectele psihice ulterioare sunt uimitoare. As vrea sa pot sa-mi aduc aminte de toate acestea cand imi va fi din nou greu si viata ma va incerca cu noi batalii de purtat.

 • Roxana spune:

  Imi place foarte mult acest articol – am o nota de nostalgie cand imi amintesc de mine cea care a descoperit in urma cu cativa ani cartea ta si blogul.
  Prima persoana la care m-am gandit a fost mama, pentru ca merita si pentru ca este singura persoana caruia nu am cum sa ii multumesc cu lucruri lumesti pentru darurile ei. Apoi m-am gandit ca poate as jigni-o tinand cont ca ea face niste bratari minunate din pietre pretioase, se joaca cu imaginatia si culorile – daca ar spune ca nu ii apreciez munca si talentul? Totusi, poate intr-o zi ii voi face acest cadou, semnificand dragostea mea vesnica pentru ea si pentru tot ceea ce reprezinta.
  A doua persoana la care m-am gandit am fost eu. Suna egoist, stiu, mai ales ca am primit o bratara Pandora deja pe care adun talismane pentru suflet.
  De ce eu? Pentru ca la 30 de ani inca invat sa primesc :). Inca invat sa iau si sa accept de la ceilalti si sa pun pe pauza ,,butonul de give”. Dar cel mai mult sunt repetenta la a imi oferi eu mie – stiu sa dau si sa ofer cu tot dragul si ma simt bine, dar nu stiu sa imi ofer eu mie.
  Asa ca da, mi-as oferi o bratara Pandora si m-as bucura ca e ceva pentru mine de la mine :). Cu siguranta m-as incarca cu energie pozitiva si mi-as mangaia sufletul de care am cam inceput sa uit sa am grija.
  Stiu, mi s-a mai spus, nu sunt un ,,taker”, sunt un ,,giver” si uneori uit sa imi iau energie pentru zambetul meu asa ca imi pierd aripile.
  Pandora e ceva ce am descoperit de curand si mi se potriveste stilului meu visator si boem care iubeste curcubeul si ploaia. Pandora imi creeaza senzatia ca a fi egoista si a avea putin grija de tine si sufletul tau ce ceva permis si indicat uneori 🙂

 • Rafaela spune:

  Mi-ar placea sa ii fac cadou o bijuterie Pandora mamei mele pentru a mi arata recunoștința pentru tot ceea ce face in fiecare zi pentru mine. Mama mea e o persoana specială care mi susține orice decizie, muncește din greu pentru a ma întreține la facultate si este mereu alături de mine cand trec prin situații dificile, de aceea merita o bijuterie Pandora.

 • crina spune:

  Mi-ar plăcea nespus de mult sa existe aceste tipuri de brățări si pentru copii…cu talismane micuțe micuțe… Ar fi grozav ca atunci când ar face fetițele mele 18 ani sa aibă fiecare cate o brățară plină cu aventurile lor de pana atunci…ca apoi sa poată umple altele, cu aventurile lor de om adult… Întotdeauna am încercat sa ofer cadouri cu personalitate si care sa aibă o simbolistică in spate…si cred ca îmi place mai mult sa dăruiesc decat sa primesc… O primavara plina de inspirație!

 • Elena spune:

  As darui un cadou Pandora celei mai bune prietene, pentru ca impreuna am avut multe momente minunate si o sa avem desi este la 800 km departare de mine.
  Ne leaga o prietenie adevarata de peste 24 de ani si cred ca cel mai frumos cadou pentru a ne sarbatori prietenia este un cadou cu mesajele Pandora.

 • Mihaela Zaharia spune:

  As face cadou o bratara Pandora mamei mele, care in ultimii ani a trecut prin doua operatii dificile, si posibil sa mai urmeze una la fel de dificila. Acea bratara care i-as face-o cadou ar fi un reminder al faptului ca este o luptatoare, si un exemplu pentru mine. In viata avem parte de multe incercari, si multe lacrimi…dar ca femei ar trebui sa transformam acele lacrimi in bijuterii si pietre pretioase, pe care sa le purtam cu mandrie.

 • Lorena spune:

  Mi l-as face mie. E ziua mea azi si, dupa multi ani in care am vaut in fata doar ziduri, in sfarsit vad ca pot, vad ca lumea nu e atat de gri, ca totul tine de interpretarea mea, ca ca ceea ce spun altii nu ma mai afecteaza. In sfarsit ma uit la mine! ?

 • Anita spune:

  Mamei mele, este ziua ei pe 17 aprilie 🙂

 • Brehar Alina spune:

  Buna dimineata! Fiicei mele, pentru ca stiu ca va avea parte de calatorii speciale.

 • Raluca Ioana spune:

  Bratara Pandora va fi daruita mamei mele la implinirea frumoasei varste de 50 de ani,este un talisman pe care imi doresc sa il poarte de la mine cu drag si care sa- i aminteasca cu duiosie de cea mai frumoasa realizare a ei-familia noastra.

 • Cristina spune:

  I-as face-o cadou mamei mele. E ziua ei pe 24 aprilie dar, dincolo de asta, simt nevoia sa fac ceva frumos pentru ea. E o persoana modestă, prefera sa se lase pe ultimul loc mereu. M-a ajutat enorm cu fetita de când am născut si este o bunica deosebita, ma emotioneaza apropierea ei de nepoțică. Ar fi un mulțumesc altfel, ceva pentru sufletul ei.

 • Alekxandra spune:

  Mie! Pentru ca merit sa ma rasfat si eu cu asa frumusete, nu? 😀

 • Anca Cobzaru spune:

  Eu as face cadou mamei mele, a catei zi de nasterea este la sfarsitul lui aprilie. Ea este persoana care ma sustine mereu in tot ce fac si cu care ma sfatuiesc atunci când trebuie sa iau o decizie.

 • Ioana Stoica spune:

  Mamei mele. O poveste intr-o bratara, cu amintiri frumoase si multa iubire!

 • plian oana spune:

  Bună,
  Foarte frumos articolul de mai sus. Îmi place să citesc genul acesta de articole despre călătorii. Pentru că oriunde m-aş afla în momentul în care le citesc călătoresc odată cu autorul şi aşa descopăr şi eu, locuri fermecătoare. Cred cu ardoare căci, călătoriile sunt unul din cele mai bune lucruri pe care i se pot întâmpla unui om.
  Despre Pandora am aflat acum câțiva ani şi bineînțeles m-am îndrăgodtit de toate minunatele talisman care se pliază perfect pentru fiecare pasiune a fiecărui om. Căci şi noi femeile, tot oameni suntem. 🙂
  Dacă brățara ar ajunge la mine, fară urme de egoism spun că mi-aş face cadou tot mie. Iar dacă talismanele nu s-ar încadra pasiunilor mele le voi dărui unei dragi prietene.
  Soare-n suflet! 😉

 • Adina spune:

  Buna ziua. I-am facut si i-as mai face cadou unei prietene, de la care m-am „molipsit” de pasiunea pentru micile talismane. De cate ori le vad la incheietura mainii ma fac sa zambesc si-mi amintesc ce semnifica fiecare.

 • Ionescu Daniela spune:

  Eu i-as face codou nepoatei mele, o merita, face un lucru pentru mine, pentru care eu n-as putea egala cu nimic fericirea pe care ea mi-a creat-o.

 • Laura Marinescu spune:

  Eu am o bratara Pandora, am primit-o de la cea mai buna prietena la implinirea unei varste rotunde :). Mi-ar placea foarte mult sa pot sa-i daruiesc surorii mele o bratara sau un talisman Pandora, astfel ca, de cate ori se uita la ea sau o simte pe piele, sa se gandeasca la mine si sa ne simtim mai aproape, noi locuind in tari diferite si vazandu-ne foarte rar. Plus ca aceste bijuterii au un gen de eternitate in ele, au ceva special.

 • Mihaela Grigoras spune:

  Imi face placere sa iti citesc articolele, sunt pline de viata, de tinerete, de bucurie si de prietenie, de aceea revin iar si iar, pe pagina blogului tau.
  As darui o bratara Pandora fiicei mele Ioana, care chiar azi 11 aprilie impklineste 24 de ani. Ea este bucuria si mandria mea ( asa cum orice copil este pentru mama lui). Anul acesta termina facultatea de medicina si va porni pe drumul ei , adunand momente minunate , iar eu voi astepta aici, acasa, conectata aproape non stop la internet, sa imi povesteasca emotiile si etapele acestui drum. Deja a fost plecata cu burse in Suedia si Germania, a fost la congrese in Anglia, a calatorit in Italia, Grecia., Olanda. Va dati seama cu cata emotie iau parte la aceste calatorii ale „inimii mele„ , mai ales ca eu sunt un om obisnuit, nu am fost nici un moment plecata din tara, iar calatoriile mele internationale sunt doar unele virtuale, prin pagini de blog sau pagini de carti. Citind ceea ce ai spus in articol „Când o primești cadou, în ea îl vezi mereu pe cel care ți-a dăruit-o, dar te vezi mai ales pe tine, cu toate momentele importante din călătoria ta prin viață.„ m-am emotionat foarte mult. Da, as vrea din toata inima daruiesc o astfel de bratara fiicei mele. Calatoria ei prin viata abia incepe si vreau sa fiu alaturi de ea, simbolic, in fiecare clipa.
  Multumesc pentru inca o dimineata de emotie ( raspunsurile acestea parca sunt scrisori catre o prietena , care incet incet, ne cunoaste pe fiecare dintre noi ) !

 • Florentina Mihaela RADU spune:

  Mi-as face cadou mie, pentru a-mi aduce aminte ca sunt recunoscatoare pentru mine si pentru ca ma iubesc. Pentru ca, in graba si agitatia cotidiana, in timpul care fuge, uit de mine, dar am pretentia ca ceilalti sa isi aduca aminte de mine. Pentru ca au fost Floriile si nu am primit un cadou de la mine, dar am primit de la altii. Pentru MINE.

 • Madalina spune:

  Mamei mele

 • Elena spune:

  Azi simt nevoia să fiu puţin egoistă aşa că dacă ar fi să cumpăr o brăţară, mi-aş cumpăra-o mie.
  Povestea mea cu Pandora e veche – am o Vespa în miniatură de la Napoli, o văcuţă din Barcelona, un trifoi din Dublin, o scoică din Nisa, un avion din Viena şi multe altele, fiecare cu o poveste în spate.
  Acum însă mă regăsesc mai mult în brăţara Essence – simplă, dar cu acel nu ştiu ce.

 • Rodica Granpier spune:

  I l-as darui cu mare drag fiicei mele,o vad de doua ori pe an,locuieste in Anglia…in Mai vine acasa si sigur s-ar bucura enorm de un asa cadou!

 • Sabina LEARCIU spune:

  Am dăruit Pandora persoanelor dragi din viața mea.Citeam in ochii lor ca si-o doresc…Si asteptam cu nerăbdare un eveniment frumos ca sa o dăruiesc. Ziua de naștere, primul copil, Crăciunul. Pandora este complicele momentelor deosebite din viața mea.Am hotarat deja cine este următoarea persoana pe care o vom bucura: o bună prietenă care se căsătorește. Iubitul ei i-a dăruit inelul. Eu ii voi oferi Pandora.

 • I-as face cadou o bratara sau un talisman Pandora unei persoane dragi mie, in special mamei mele, pentru a-i arata dragostea pe care i-o port, in semn de recunostinta pentru grija si atentia pe care mi-o acorda mereu, chiar si de la distanta!

 • Ar fi un cadou perfect pentru prietena mea cea mai buna, care ma suporta (cu toate toanele mele) de vreo 18 ani.

 • Jeni Craciun spune:

  Mi-as dori sa-i fac acest cadou iubitei fiului meu. Chiar daca eu nu am nicio bijuterie Pandora, si mi-ar placea, ea abia incepe sa-si scrie propria istorie! A mea e pe jumatate (sper! 🙂 ) scrisa! Sarbatori luminate tuturor!

 • Andreea spune:

  Azi e 11 Aprilie!!!! E ziua mea!!!! Deci nu cred ca dau dovada de egoism daca imi doresc acest minunat cadou:) Am bratarica pe care mi-am construit o intreaga povestioara…nasterea gemenelor mele, prima lor zi de gradinita, sosirea in familie a nouluii membru patruped si asa mai departe.Pentru fiecare moment fericit se gaseste un talisman Pandora care sa te ajute sa-l retraiesi over and over again.

 • Andreea spune:

  Prietenei mele cele mai bune din liceu, a carei nunta se apropie cu pasi repezi, la inceput de mai. Pentru ca incepe un nou capitol din viata , cu momente unice!

 • Beatrice Fundaneanu spune:

  Buna. Eu i-as face cadou bratara Pandora instructoarei mele de sport pentru ca mi-a schimbat viata. M-a motivat si m-a facut sa cred in mine ca pot mai mult, ca pot sa realizez tot ce mi-am propus. O bijuterie atat de frumoasa primita in dar este un reminder zilnic al aprecierii si multumirii celui care o ofera. Timeless style and beauty.

 • Ramona spune:

  I-aș face-o cadou mamei mele. Pentru ca merita! Din toate punctele de vedere care pot exista.

 • Irina spune:

  Ca sa fiu sincera, mi-as face cadou o bratara mie.In fiecare loc special in care voi ajunge sa imi pot lua un talisman ca sa am o amintire(pe langa clasicii magneti) „purtabila”, mereu la mine.
  Si chiar daca nu o sa castig,o sa imi cumpar cat de curand o bratara.(e pe wish list de ceva vreme)

  Te urmaresc si te apreciez.
  Cu drag, Irina.

 • Andreea Dobre spune:

  Hello! I-as darui o bratara cu talismane mamei mele, cu siguranta. 🙂 Pentru ca ii plac bratarile mai mari, cu medalioane pe ele… Si, mai ales, pentru ca mi-ar placea sa marcam momentele frumoase care ne asteapta in familie, sa aiba mereu franturi de amintiri pe incheietura mainii.

 • Iancu Matei spune:

  Sotiei mele! Desi i-am tot facut cadouri de la Pandora, brandul acesta se reinventeaza constant astfel incat mereu gasesc ceva deosebit care i-ar placea. Iar Pandora are o semnificatie aparte pentru mine deoarece de la Pandora am luat primul inel cu care am verificat marimea pentru deget 😉

 • Mihaela ATANASIU spune:

  Minunata și lăudabilă intenția ta, Diana.
  Doresc sa-i ofer cadoul oferit de tine, fiicei mele Alexandra, a care-i aniversare este pe 14 Aprilie.
  Ce coincidenta extraordinara.
  Te felicit pentru tot ceea ce esti!

 • Maria spune:

  Eu i-as face cadoul Pandora surorii mele. Desi nu ne placeam prea mult cand eram mici (a se citi nu ne suportam), am inceput sa ne apropiem foarte tare cand ea s-a mutat de acasa cu iubitul ei. Dupa aceea m-am mutat si eu, iar acum suntem amandoua casatorite (eu am un baietel de 10 luni, iar ea urmeaza sa aiba un baietel in luna mai). Nu trece o zi fara sa vorbim la telefon si ne vedem cat de des putem. Desi niciuna dintre noi nu ar fi crezut vreodata, am ajuns sa ne dorim sa petrecem timp impreuna, sa ne confesam una alteia si sa fim cele mai bune prietene.

 • Panta Doinita spune:

  As darui bratara PANDORA mamei mele.Cu siguranta i-ar aminti de mine si de nepitica ei in fiecare zi,cu toate ca ne vedem doar de doua ori pe an.Ne-ar avea mereu cu ea.

 • Oana spune:

  Buna! Sora mea se va casatori in luna iunie a acestui an. O bratara Pandora ar fi un cadou deosebit pentru a marca acest eveniment important din viata ei. Este o admiratoare de frumos si o astfel de bijuturie i s-ar potrivi de minune. De asemenea, ar avea o simbolistica frumoasa:un nou inceput-o bratara pe care vei aduna frumusetile vietii ce va urma! Multumesc.

 • Monica Tone spune:

  Cu siguranta i-as face acest cadou mamei mele ingerul meu pazitor. I-as darui talismane cu toate momentele noastre speciale impreuna, toata povestea noastra care inca se scrie.. si primul talisman va fi clar un inger, mama e ingerul meu pazitor, datorita ei traiesc.

 • Henrietta Bicu spune:

  Pt. Ca Toti cei dragi din jurul meu au deja,mi-as face mie însumi cadou,pt ca îmi plac si îmi doresc foarte mult si nu mi-as permite niciodată să-mi cumpăr. Mulțumesc.

 • Diana Bardasu spune:

  Eu i-as face cadou o bratara Pandora mamei mele. Ii plac tare mult bratarile mele cu talismane si o incanta ideea de poveste purtata pe incheietura mainii. Stiu si ce charmuri as pune pentru inceput pe ea, stiu si expresia de pe chipul ei cand ar primi-o! Fetita mea care face 7 ani curand, asteapta cu nerabdare sa fie destul de mare ca sa aiba si ea o poveste la mana, asa ca e clar ca nebunia Pandora a cuprins toate generatiile la mine in familie.