Despre tot ce-i fin și fain

VIDEO Cum face machiajul „fotografic” al ochilor Lucia Pica, director de make-up Chanel

By 5 mai, 2017Lifestyle
read time 2 min
 
5 mai, 2017

VIDEO Cum face machiajul „fotografic” al ochilor Lucia Pica, director de make-up Chanel

Lucia Pica este Global Creative Make-Up & Color Director la Chanel, o titulatură în spatele căreia stă un imens volum de imaginație. Cu ocazia lansării noii game de farduri Ombre Première, Lucia și-a pus la bătaie experiența de ani de zile din shooting-uri pentru reviste într-o serie de filmulețe practice.

by

Anul acesta, brandul Chanel este mai activ ca niciodată pe zona de make-up, beauty și parfumuri, de unde și tot mai multe motive de a scrie despre noutățile lor. Recunosc, marea mea nerăbdare se concentrează în jurul noului parfum ”Gabrielle Chanel”, prima esență complet nouă a casei după multă vreme, adică un parfum care nu face parte din familiile olfactive clasice și deja-existente în portofoliul Chanel. Va fi lansat în a doua jumătate a lui 2017.

 

 

Până atunci, noul produs lansat zilele acestea se numește Ombre Première și reprezintă o serie de farfuri de ochi mono, în culori puternice și îndrăznețe, care pot fi aplicate printr-o tehnică pe care Lucia Pica o numește „stratificare”.

 

Stratificarea este un mod de a sintetiza într-un cuvânt principiul mix&match de la haine, dar ducându-l în sfera de beauty. Fardurile-cremă pot fi folosite ca bază pentru culori extravagante de farduri-pudră sau pentru nuanțe metalice, dar în același timp fiecare „strat” distinct al machiajului poate fi folosit ca atare, fără vreo altă combinație.

 

 

În seria de 3 filmulețe de mai jos, Lucia Pica își exemplifică viziunea pe pași, mai ales conceptul de „second skin”, explorat anterior poziției de la Chanel, când făcea shooting-uri complexe pentru reviste, ca make-up artist.

Cum se aplică în mod creativ noul fard albastru-intens de la Chanel

Joaca de-a noul fard roșu de la Chanel

Fascinația noului AURIU de la Chanel

Foto și video: Chanel

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK