Despre tot ce-i fin și fain

Aventura spațială continuă la Sun Plaza. Unde poți să te pozezi pe Lună?

By 17 mai, 2022Lifestyle
read time 2 min
 
17 mai, 2022

Aventura spațială continuă la Sun Plaza. Unde poți să te pozezi pe Lună?

Odată cu expoziția legată de planete și de cosmos, Sun Plaza găzduiește și evenimentul anual Flower Expo, tot cu tematică spațială. Dacă vrei să te pozezi… pe Lună, aici e locul potrivit.

by

*** Această poveste face parte dintr-un proiect mai amplu realizat de Fine Society & Sun Plaza, despre evenimente culturale și de lifestyle care se întâmplă în București. ***

Săptămâna trecută povesteam despre expoziția aniversară cu ocazia împlinirii a 12 ani de Sun Plaza, eveniment al cărei temă îl reprezintă Universul.

 

Mai precis Cosmosul, Planeta Pământ, Luna și toate celelalte astre, prezentate atât 3D, cât și sub formă de realitate virtuală augmentată. 

 

Tot luna mai este și, tradițional, perioada în care Sun Plaza organizează Flower Expo – evenimentul la care toți clienții au ocazia să se pozeze în decoruri florale memorabile.

 

Ei bine, anul acesta totul stă sub semnul aventurii spațiale, inclusiv florile.

 

 

Mai precis, decorurile florale din cadrul Flower Expo completează evenimentul despre planete și univers și au ca temă Aventura Spațială.

 

Există trei decoruri: un astronaut care „aselenizează” printre flori, o rachetă și – favorita mea – Luna în creștere, pe care poți să tragi o mulțime de cadre diferite.

 

Practic, dacă vrei să te pozezi CU Luna, ea există în variantă 3D de 6 metri înălțime, la etajul 1 (Zona Restaurante), iar dacă vrei să te pozezi PE lună, există decorul de mai jos:

 

 

 

Cât am stat ca să-mi fac propriile poze, au trecut multe mame cu copii și am fost uimită să văd câte variante de cadre și unghiuri găseau cei mici, dar și cu câtă bucurie au reacționat oamenii la posibilitatea de a se bucura din nou de un spațiu public și de a zâmbi fără mască într-o poză.

 

Tare drăguț mi s-a părut și modul în care vizitatorii care veniseră singuri la mall se pozau între ei în decorul cu Lună.

 

Unul făcea poza, apoi trecea celălalt la pozat, își mulțumeau pentru ajutor și plecau.

 

Un lucru este sigur: decorul cu Lună te va opri în loc, va naște conversații cu oameni pe care nu-i cunoști, iar dacă îți faci o fotografie în el și vrei să o împărtășești și cu restul lumii, o poți posta pe Instagram cu hashtag-ul #ExtraAtmosferă, intrând în competiția pentru un aranjament floral elaborat. 

 

Ai ocazia să te pozezi cu Luna până pe data de 27 mai.

Pentru mai multe inspirații, personaje și experiențe, mă puteți urmări și pe pagina mea de Instagram.

Foto: Fine Society

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK