Despre tot ce-i fin și fain

Baume de Rose: prima lansare pe 2017 de pus pe lista scurtă

By 16 ianuarie, 2017Lifestyle
read time 1 min
 
16 ianuarie, 2017

Baume de Rose: prima lansare pe 2017 de pus pe lista scurtă

Baume de Rose este produsul iconic al unei creatoare de beauty care și-a făcut ucenicia alături de Yves Saint Laurent. Acum, bestseller-ul ByTerry se transformă într-o gamă completă de îngrijire a pielii. Cu delicatețe de trandafir.

by

Despre fascinanta Terry de Gunzburg, pe care am intervievat-o în exclusivitate AICI, v-am povestit de mai multe ori, și asta fiindcă sunt statornică în preferințe. Când îmi place cu adevărat de cineva sau ceva, împărtășesc cu restul lumii și nu-mi uit favoriții atât de ușor. Cu condiția să-mi fi câștigat cu adevărat încrederea.

 

by-terry-body-cream_cadre-bd

 

Produsul iconic al brandului ByTerry – ,,Baume de Rose” – este un balsam de buze foarte fin, care a scris deja istorie în cei 13 ani de când se află pe piață ca bestseller și preferat al fotomodelelor și al actrițelor de la Hollywood.

 

Conține ceară de trandafir, unt de shea și bioceramide care hidratează buzele pe tot parcursul zilei (eu îl combin inclusiv cu rujul), iar statutul de produs-cult a determinat-o pe Terry să născocească o gamă completă de îngrijire bazată pe formula Baume de Rose.

 

Produsele se află pe piață din ianuarie, dar am avut norocul să încerc, toată luna decembrie, crema de corp Baume de Rose, iar pasiunea mea pentru lip balm s-a extins acum și la acest produs. Pe lângă faptul că hidratează cu delicatețe de trandafir, nu-mi lasă pielea lipicioasă după aplicare și se absoarbe foarte ușor.

Oricât de hidratantă ar fi o cremă, dacă după aplicare mă simt lipicioasă și mi-e teamă să mă ating de lucruri, relația noastră se sfârșește abrupt. Am o listă lungă de produse, unele cu mari pretenții, care au ajuns la coș sau au sfârșit în postura de cremă pentru călcâie. Acesta e trucul meu: când o cremă de corp e prea greu de folosit, folosește-o pentru tălpi și călcâie, cu o pereche de șosete flaușate deasupra.

M-am gândit să vă povestesc despre gama cea nouă „Baume de Rose” ca prim produs (sau produse) de pus pe Wishlist-ul de 2017 tocmai pentru că pe mine mă încântă rar vreo cremă de corp, iar după ce am testat pe pielea mea – la propriu – timp de o lună, m-a convins să-i rămân fidelă.

 

Pe lângă clasicul ,,soin lèvres”, loțiunea de buze, gama include crema de corp, crema de față (care e și ea foarte delicată și ușoară, poate fi folosită inclusiv ca bază de machiaj), crema de mâini și o variantă a loțiunii de buze sub formă de lipgloss.

by-terry-creme-de-main_cadre-bd

 
by-terry-face-cream_cadre-bd

 

Care sunt ingredientele care fac specială gama „Baume de Rose”?

unt de trandafiri 

Îmbogățit cu antioxidanți naturali, conferă elasticitate pielii, accelerează procesul de renegerare celulară și combate semnele îmbătrânirii premature;

ceară din boboci de trandafir

Combinație de Rosa Centifolia și Rosa Damascena, două varietăți de trandafir care tonifică și protejează pielea.

extract din trandafiri pastel

Au o concentrație mare de acizi grași și vitamine, cu proprietăți de curățare, emoliere și regenerare.

ulei din măceșe

Conține aproape 80% acizi grași, are acțiune de regenerare celulară și temperează tendința alergică a pielii, având efect calmant.

Produsele ByTerry se găsesc exclusiv în spațiul Madison Absolute Beauty, din Calea Dorobanților nr. 152, și AICI.

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK