Despre tot ce-i fin și fain

Weekend educațional la Sun Plaza: prezentări și ateliere pentru părinți și copii

By 17 martie, 2023Learning
read time 3 min
 
17 martie, 2023

Weekend educațional la Sun Plaza: prezentări și ateliere pentru părinți și copii

În weekend-ul 17-19 martie, 12 instituții își prezintă ofertele educaționale la Sun Plaza. În paralel, se organizează ateliere de Arts & Crafts, teatru de păpuși, cursuri de prim-ajutor, ateliere de Robotică, IT și programare.

by

*** Acest articol face parte dintr-un proiect mai amplu realizat de FINE SOCIETY x SUN PLAZA, despre evenimente educative și de lifestyle care au loc în București ***

Târgul Educațional răsare în Sud”

 

Acesta este numele evenimentului dedicat educației și ajuns la cea de-a treia ediție, pe care Sun Plaza îl organizează la mijlocul lunii martie.

 

Pornind de la ideea de a ajuta părinții cu informație utilă, strânsă într-un singur loc, târgul reunește 12 instituții din sectoarele 2, 3, 4 și Popești Leordeni, care își vor prezenta ofertele educaționale.

 

Instituțiile respective sunt Grădinița King George, Grădinița Prietenii mei, Școala Iepurașul Bocănilă, Școala Gimnazială Internațională Premium School of Bucharest, Grădinița Prikindel, Școala Metropolitană ARC, Școala Primară Kids Palace, Școala Spectrum, Școala de Arte Popești, Liceul Teoretic Dr.Mioara Mincu, Logiscool și Academia de Robotică.

 

Dincolo de partea de oferte educaționale, târgul va avea și o zonă amenajată special pentru activități educative mai ample: ateliere Arts & Crafts, experimente amuzante, cursuri de prim ajutor, ateliere de Robotică, IT și programare, povești și teatru de păpuși.

 

Tot cu scopul de a face vizitele la mall mai confortabile pentru familiile cu copii – și nu numai pentru ele – de la finele anului trecut Sun Plaza a introdus un serviciu nou și gratuit: dulapurile pentru depozitare.

 

Tot ceea ce trebuie să facă un client pentru a folosi dulapurile – aflate la etajul 1 lângă Info Point – este să obțină un QR code la aparatul special amplasat în incinta centrului comercial.

 

Pentru a face totul și mai simplu, cei de la Sun Plaza au creat inclusiv un material video scurt cu explicarea pas cu pas a procesului de utilizare a dulapurilor.

Foto: Unsplash

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK