Despre tot ce-i fin și fain

Un calendar de Advent pe gustul meu, de la Yves Rocher

By 20 noiembrie, 2022Lifestyle
read time 4 min
 
20 noiembrie, 2022

Un calendar de Advent pe gustul meu, de la Yves Rocher

În fiecare an, aleg un calendar de Advent care este preferatul meu. Anul acesta, m-a cucerit calendarul de Advent reciclabil și reutilizabil de la Yves Rocher, un brand care îmi place ca filosofie de beauty și de business.

by

Chiar dacă ultimii ani au marcat o veritabilă frenezie în materie de calendare de Advent, trebuie să recunosc că nu m-am regăsit în fenomenul de ansamblu.

 

Calendarele de Advent mi se par superbe, uneori chiar spectaculoase și instagramabile, dar rareori asta mă face să-mi doresc să le și cumpăr.

 

Le admir și trec mai departe.

 

În fiecare an, însă, există un anumit calendar care îmi cade cu tronc fiindcă este diferit și foarte în acord cu gusturile mele, iar anul acesta mi-a plăcut enorm calendarul de Advent de la Yves Rocher.

 

Nu este un proiect plătit – dacă era, ar fi fost marcat la începutul articolului – ci doar un produs care mi-a plăcut realmente.

 

Am spus de multe ori că folosesc produsele Yves Rocher pentru că îmi plac rezultatele lor, dar și filosofia din spatele brandului.

 

În 2017, am avut ocazia să vizitez sediul central Yves Rocher din La Gacilly și m-am îndrăgostit pentru totdeauna de ei.

 

Am scris aici povestea Yves Rocher: O poveste franțuzească despre cum să crezi în visul tău

Și motivele pentru care m-a impresionat brandul: 5 motive concrete pentru care m-au impresionat produsele Yves Rocher

 

De asemenea, pe contul meu de Instagram postez des noutăți și produse de la ei pe care le folosesc cu plăcere. Le găsiți în Highlight, la Beauty Favorites.

 

Ce e special la acest calendar de Advent?

 

În primul rând, este un calendar sub semnul simbolurilor celeste: Calea Lactee, Luna, constelațiile, galaxia.

 

Ca o mare iubitoare a tuturor simbolurilor stelare, care se potrivesc de minune cu Ajunul Crăciunului și cu tradițiile noastre, am iubit acest calendar de cum l-am văzut.

 

El conține 24 de produse, dintre cele mai populare ale brandului, ceea ce este o metodă bună de a-l descoperi, dacă nu ați făcut-o deja.

 

Eu una le voi folosi în călătoriile mele, mai ales că în ultima vreme am călătorit mai mult cu bagaj de mână, ceea ce mă obligă la recipiente cosmetice cât mai mici.

 

Le vedeți în fotografie, dar le enumăr și aici:

 

Îngrijire ten:

Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml

 

Machiaj:

Mascara Intense Metamorphose Ediție de Colecție 7,8ml, Top coat cu sclipici Go Green Ediție Limitată 5ml, Ruj Elixir Satinat 3,7g nuanța 12.

 

Îngrijire păr:

Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.

 

Îngrijire corp:

Gel de duș Fructe Înstelate 50ml, Gel exfoliant pentru corp Migdale Divine 30ml, Cremă pentru mâini Migdale Divine 30ml, Gel șampon delicat pentru corp și păr 50ml, Gel de duș Migdale Divine 50ml, Balsam pentru buze Fructe Înstelate 4,8 g, Balsam reconfortant pentru duș Ediţie de Colecţie 30ml, Lapte reparator pentru corp Ediție de Colecție 30ml

 

Parfum:

Apă de parfum Sur la Lande 5ml

 

Cutiuțele sunt reciclabile și reutilizabile, iar calendarul îl găsiți în magazinele lor și pe site.

 

Pentru mai multe idei și inspirații, mă puteți urmări și pe contul meu de contul meu de Instagram.

Foto: Yves Rocher

Pentru mai multe articole, povești și inspirații, mă puteți urmări pe paginile de INSTAGRAM și FACEBOOK